2021 Nissan Juke, bir süredir beklediğimiz araçlardan birisiydi. Geçen sene tanıtılmasına karşın aracın Türkiye’ye gelmesi zaman aldı. Sonunda Nissan’ın geri sayımı da son buldu ve yeni model ülkemize de giriş yapmış oldu. Haliyle merakla beklenen 2021 Nissan Juke Türkiye fiyatı da belli olmuş oldu.

Dilerseniz aracın fiyatına ve lansman sırasında yapılan açıklamalarına daha detaylı bakalım.

2021 Nissan Juke Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yeni versiyon tamamen yeni bir bir kasa ile beraber geliyor. Uzun süredir yenilenmeyen kasanın, sonunda yenilendiğini görüyoruz. Hem arka kısımda hem de ön kısımda daha iddialı bir tasarım ve çok keskin hatlar var. Zaten araç ilk tanıtıldığında da bunlardan bahsetmiştik.

Tasarım nasıl değiştiyse motor kısmında da değişiklikler yapılmış durumda. Bundan böyle Juke modelinde 3 silindirli bir benzinli motor yer alacak. 1.0 DIG-T motorun yer aldığı araç isterseniz manuel isterseniz ise DCT otomatik şanzıman ile tercih edilebilecek.

115 beygir gücünde tek seçenek motor ile gelen aracın paket seçenekleri ise çok değişmiyor. Tekna, Platinium, Platinium Premium, Platinium Perso paketleri satışa sunulmuş durumda.

Paket seçeneklerini de verdiğimize göre gelelim aracın fiyatlarına. 2021 Nissan Juke Türkiye fiyatları şöyle:

  • Tekna model ve Manuel vites – 229.900 TL
  • Tekna model ve otomatik vites – 297.900 TL
  • Platinium otomatik vites – 317.900 TL
  • Platinium perso otomatik – 332.900 TL
  • Platinium premium otomatik – 349.900 TL

Henüz araç için bir kampanya gözükmüyor. Resmi sitede kampanya duyurulduğu zaman biz de kampanyalara yer vereceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version