2021 Nissan Qashqai, 2021 yılının ilk çeyreğinde duyurulacak araçlar listesinde yer alıyor. Japon temelli markanın en çok satan SUV modelinin yeni versiyonu için az bir süre kalması, bu seri için bazı detayları öğrenmemizi sağladı.

Son olarak araçtan görüntüler yayınlandı ve tanıtım öncesinde kamuflajlı olarak yeni seri görüntülenmiş oldu. Bir yandan yeni teknolojiler hakkında bilgi verilmiş oldu bir yandan da ilk görüntüleri görmüş olduk. Peki, bu görüntülere göre nasıl bir araçla karşı karşıyayız?

2021 Nissan Qashqai Nasıl Bir Araç Olacak?

Avrupa’nın en gözde modellerinden biri olan aracın CMF-C platformu kullanacağı ve bu sayede de 20-21 kg civarında daha hafif olacağı söylendi. Kamuflajlı fotoğraflara bakacak olursak ne tasarım için detaylar tam seçilmiyor ama aracın tasarım sınıfında da biraz daha Juke modellerine benzeyeceği söyleniyor.

Ön kısımda yeni gündüz farlarının net şekilde görüldüğü araç, biraz daha geniş duruyor. Tabii ki bunları söylemek için daha erken.

CMF ve tasarımı bir kenara ittiğimiz zaman, yeni seriyle beraber yeni motor seçeneklerinin de geldiğini göreceğiz. Bu seferki seride 1.3 litre benzinli motor göreceğiz. Standart versiyon olarak dikkat çekecek olan yeni benzinli motora ek olarak bir de e-Power hibritli sistemin sunulacağı söyleniyor.

Temelde tamamen elektrikli motordan güç alacak olan e-Power versiyonunda ekstra benzinli bir motorun daha olacağı bu nedenle de hibrit olarak sunulacağı söyleniyor. İddialara göre bu benzinli motorun ana amacı tekerlere güç vermek olmayacak. Bu motor batarya şarjında görevli olacak deniyor.

2021 Nissan Qashqai için geri kalan detaylar şu an sırrını korumakta. Aracın ne zaman tanıtılacağı ve buna benzer önemli bilgilerin 2021 yılının ilk aylarında ortaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Share.

5 yorum

  1. Detaylı olmasa da bazı videolar koymuşlar. Su anda ki qashqailer ile alakası olmayan yenilikler var. Hayalet gösterge yepyeni kokpit. Dış kaporta yeniliği. Araba çok farklı bir kasa ve son teknoloji ile geliyor. Almak nasip olsun isteyene..

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version