Yakın zamanda Fransa’da satışa çıkarılan yeni Captur modelinin, Ekim listesinin açıklanmasından sonra ülkemizde de boy gösterdiğini gördük. Özel bir versiyon olarak gelen 2021 Renault Captur R.S. Line, listelere de çok düşük bir fiyattan giriş yapmamış gibi gözüküyor.

Tek motor seçeneğinde iki ayrı beygir gücü sunan aracın, iki ayrı versiyonda da fiyatları çok değişmiyor gibi gözüküyor. Ama tekrar belirtelim ki iki araç için de fiyatlar yüksek geldi.

2021 Renault Captur R.S. Line Ekim Listesiyle Gözüken Fiyatlar

İlk olarak motor seçeneklerinden söz edelim. Araçta 1.3 TCe EDC motor yer alıyor. Bir versiyonda bu motor seçeneğiyle beraber 140 beygir güç sunulurken bir versiyonda ise 155 beygir güç sunulduğunu görüyoruz.

İki araç için de benzinli seçenek sunulduğu gözükmekte. Standart versiyona göre kasada da ufak tefek farklarının olduğunu gördüğümüz 2021 Renault Captur R.S. Line modelinin fiyatları ise çok değişmiyor.

Birinci paket için sunulan fiyat 414 bin TL olarak listelenmiş durumda. Ekim ayında geçerli olan yeni liste içerisinde yer alan fiyat, en yüksek paket seçeneğinde ise 420 bin TL olarak karşımıza çıkıyor.

Dediğimiz gibi bunlar Ekim ayı için açıklanan fiyat listesi. Kasım ayında durum değişir mi bunu kesin olarak bilemiyoruz. 2021 Renault Captur modelinin giriş versiyonunda ise fiyatın 340 bin TL olduğunu da ekleyelim. Yani her ne kadar R.S. Line versiyonunda 400 bin TL sınırı geçilmiş olsa da temel modelde fiyatlar 340 bin TL’den başlıyor.

Tabii ki bu başlangıç fiyatı olarak karşımıza çıkıyor. Diğer paket seçeneklerinde ise durum değişiklik gösterebiliyor. Yine 400 bin TL sınırına kadar çıkan versiyonlar var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version