Geçen senelerin aksine bu yıl otomobil sektörü için iyi başladı. Yılbaşından bu yana belli oranlarda dövizde düşüş yaşanmaya başladı. Özellikle son zamanlarda düşüş gözle görülür bir hal aldı ve araba fiyatları da yavaş yavaş düşmeye başladı. En son 2021 Renault CLIO modeli için fiyatlarda bir düşüş yaşandı ve yeni kampanya açıklaması yapıldı.

Fiyatların düşmesinin yanında, ek olarak bir de kredi kampanyası sunulmuş durumda. Böylece bir ödeme kolaylığı sağlandığını da belirtmek gerekiyor.

2021 Renault CLIO Fiyatları ve Kampanya Detayları

Sadece 9 gün için geçerli olacak olan kampanya kapsamında 2021 Renault CLIO Joy 1.0 Sce 65 beygir modelinde satış fiyatı 140 bin TL seviyesine düşüyor. Normalde aracın fiyatına baktığımız zaman 155 bin TL gibi bir fiyat sunulduğunu görüyoruz.

Yapılan kampanya 15 bin TL gibi bir indirim sağlamış oluyor. 15 binlik indirim güzel bir artı sağlıyor ama sadece bu değil. Fiyat indirimi sağlandığı gibi ödeme kolaylığı sağlayacak olan bir de kredi var.

Renault bu krediyi 100 bin TL ile sınırlamış durumda. 100 bin TL kullanılacak olan kredi için istenen faiz ise %0.99 gibi bir faiz. Yani faiz oranının da düşük olduğunu görüyoruz.

Vade sayısına gelince, vade için 12 aylık bir süre sunuluyor. 100 bin TL kredi kullanmak yerine 50 bin TL kredi kullanmak isterseniz de yine %0.99 faiz sunuluyor. Bu sefer vade sayısı da biraz daha yüksek. 50 bin TL çekecek olursanız bu kez 24 aya kadar vade yapabiliyorsunuz.

Şubat ayının son günü de dahil olmak üzere son güne kadar devam edecek olan 2021 Renault CLIO kampanyasının Mart ayı için uzayıp uzamayacağını da göreceğiz. Döviz kuru değişirse ve düşüş devam ederse yeni fırsatlar da gelebilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version