2021 Renault Megane Sedan, güzel bir makyaj çalışmasından sonra tanıtılmıştı. Başarılı bulunan dinamikleriyle dikkat çeken sedan, yeni yüzüyle sevildi. Ülkemizde de yeni yılda boy göstereceğini bildiğimiz araç için haber geldi. Yapılan paylaşımın hemen ardından seri satışa sunuldu.

Makyajlanmış kasa, yeni teknolojiler, motor kısmında dikkat çeken yeni paketler derken Megane bu yılın konuşulacak araçlarından biri gibi duruyor. Peki bakalım, yeni model neler getiriyor ve fiyatları nasıl değişiyor?

2021 Renault Megane Sedan Yenilikleri ve Fiyatları

Yeni nesilde ilk göze çarpan tasarım değişiklikleri. Tasarım değişikliği açısından değerlendirecek olursak, ön kısımda tampondan başlayan bir değişim söz konusu. Yeni bir tamponun kullanıldığı seride, daha dikkat çekici krom bileşenler ve yeni ızgara yapısı öne çıkmakta.

Yine dev bir Renault logosunun yer aldığı ön kısımda Vision LED farları da başrolü ele alıyor. C şeklinde yapısının değiştirilmediği görülen araçta, biraz daha kaslı bir görüntü var diyebiliriz.

7 farklı renk seçimi, 18 inç boyuta kadar yeni jant seçenekleri gibi artıları da olan aracın sadece tasarımında farklılıklar yok. Teknoloji açısından da daha iyi bir araçla karşı karşıyayız.

İç kısma geçtiğimizde yeni dijital ekranla karşılaşıyoruz. 10.2 inçlik dijital gösterge ve tam orta kısımda dikine konumlandırılmış olan 9.3 inçlik ekran bölümüyle yenilenen 2021 Renault Megane Sedan, son nesil Easy Link multimedya sistemini de desteklemekte.

MySense, Sport, Eco ve Comfort gibi sürüş modlarıyla da zenginleştirilen araçta, paket seçeneklerine göre daha birçok teknolojiye ulaşabiliyorsunuz. Acil fren destek sistemi, adaptif hız kontrol sistemi, kör nokta uyarı sistemi gibi birçok teknoloji paket seçeneklerine göre tercih edilebiliyor.

Son olarak 2021 Renault Megane Sedan için motor seçeneklerinden söz edelim. Araçta yeni 1.0 TCe enjeksiyonlu benzinli motor seçeneği öne çıkıyor çünkü bu motor giriş modelde yer alan 115 beygirlik motor.

En yüksek seçenek kısmında ise 1.5 Blue dCi motor karşımıza çıkıyor. Diğer paket seçenekleri ve bu paket seçenekleri için fiyatlar aşağıda.

  • Icon 1.5 Blue dCi EDC paket – 362.100 TL
  • Icon 1.3 TCe EDC paket – 335.100 TL
  • Joy 1.5 Blue dCi EDC – 311.100 TL
  • Touch 1.5 Blue dCi EDC – 325.100 TL
  • Joy 1.3 TCe EDC – 287.100 TL
  • Joy 1.0 TCe – 198.100 TL
  • Joy 1.3 TCe – 202.100 TL
Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version