Renault, Ekim ayı içerisinde listeleri yenilemeye karar verdi demiştik. Markanın yeni fiyat listesinde ise dikkatimizi çeken ilk modelin Clio olduğunu ve aracın zamlandığını paylaştık. Aracın yeni fiyatları için yaptığımız bu paylaşımdan sonra gözlerimizi 2021 Renault Megane modeline çevirdik.

Çünkü listede zamlanan bir diğer araç Megane modeli oldu. Yeni listede Ekim ayı içerisinde aracın zamlandığını görüyoruz. Yani Ekim’de ikinci bir zam gelmiş oldu. Ama biz Eylül ayı fiyatlarına göre bakalım ve bir karşılaştırma eklemiş olalım.

2021 Renault Megane Zam Sonrası Fiyatları Nasıl?

Aracın zamlardan önce açıklanan Eylül ayı fiyatlarında 232 bin TL gibi bir giriş fiyatı vardı. 232 bin TL giriş fiyatı Ekim’in başında artış gösterdi. Bu son liste sonrasında ise fiyat giriş model için 241 bin TL oldu.

Evet bu kısa süre içerisinde giriş modeline gelen zamlar dikkat çekici. Aracın sadece giriş modelinde değil en yüksek paket seçeneğinde de fiyatlarda bir yükseliş durumu söz konusu. Eylül ayında aracın en yüksek paketi yani Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 beygirlik paketi 416 bin TL olarak karşımıza çıkmıştı.

416 bin TL olan fiyatı Ekim ayı için açıklanan son listede 427 bin TL olduğunu görüyoruz. Yine bir zam dikkat çekiyor. Giriş modelinde ve en yüksek paket seçeneklerinde yaşanan zamların, Kasım ayında devam edip etmeyeceğini göreceğiz.

Ekim için gelen ikinci liste, Ekim’in 1’in de açıklanan listeye göre zamlar olduğunu ortaya koydu. Kasım ayında da aynı şey geçerli olursa, fiyatlar ciddi şekilde yükselmiş olacak. 2021 Renault Megane zammı dışında, diğer modellerde de durumun ne olduğunu fiyat listesi bölümümüzde paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version