Türkiye faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden SsangYong, bir süredir beklediğimiz model olan 2021 SsangYong Musso Grand serisini satışa çıkardığını duyurdu. Yenilenmiş olan modelin Türkiye satışlarının başlamasıyla beraber fiyatlar konusunda detaylar belli oldu ve hangi seçeneklerin satılacağı da netlik kazandı.

Peki, seride yer alan motor seçenekleri neler ve Türkiye fiyatları için nasıl bir aralık sunuluyor?

2021 SsangYong Musso Grand Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Makyaj çalışmasından geçen ve artık çok daha geniş bir ızgara kısmına sahip olan aracın, ülkemizde hem 4X4 versiyon olarak hem de 4X2 versiyon olarak satıldığını göreceğiz. Bunun dışında iki seçenek için de tek bir donanım paketinin sunulduğunu görüyoruz. Seri için sunulan tek donanım paketi Platinum paket olarak açıklandı.

Bunun dışında motor kısmında da yine tek seçenek olduğunu görüyoruz. Motor konusunda 2.2 litrelik dizel motor seçeneği devam ediyor ve dediğimiz gibi tek motor seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

181 beygirlik bir güç sunan motorun tork değeri de 400 Nm tork olarak karşımıza çıkıyor ki yine bu değeri de daha önce görmüştük. Bu motorla beraber aracın maksimum ulaşacağı süratin ise 172 km olduğunu görüyoruz.

Her ne kadar 2021 SsangYong Musso Grand için tek bir motor seçeneği olsa da aracın şanzımanı için farklı seçenekler var. Sürücüler isterlerse 6 ileri otomatik vitesi ya da 6 ileri manuel vitesi alabilecekler.

2021 SsangYong Musso Grand Türkiye fiyatına gelecek olursak aracın 350 bin TL gibi bir başlangıç fiyatı olduğunu görüyoruz. Otomatik tercih edecekler için fiyat 375 bin TL’den başlıyor. En yüksek seçenek ise 4X4 versiyon ve bu versiyonun da 395 bin TL fiyatı olduğunu görüyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version