Alman lüks otomobil markası Audi, 2021 model S3 Sportback ve Sedan modellerini bu ay itibariyle Avrupa’da satışa hazır hale getirecek. S3 Sportback ve Sedan’ın “Edition One” adını taşıyan sınırlı sayıda üretilecek özel versiyonları da buna dahil.

Her ikisi de göz alıcı güzellikte!

Tango Kırmızısı renkli sedan ve Piton Sarısı renkli Sportback modelleri sahip oldukları 19 inç jantlar, Nappa derisi ile kaplanmış spor koltuklar ve siyah kaplamalı dış aksesuarlarıyla muhteşem gözüküyorlar.

Audi için A3 serisinin oldukça özel bir segment olduğu malum. Türkiye’nin yanı sıra ABD’de de çok satan bu serinin sportif versiyonu olan S3’ün 2021 modellerinde 2.0 litrelik motor kullanılıyor. Bu motor da tam 305 beygir gücünde. 7 ileri S-tronic otomatik şanzıman aracılığıyla elde edilen güç Audi’nin Quattro sürekli dört çeker sistemi vasıtasıyla dört tekerleğe dağıtılıyor.

Sportif görünümüyle dikkat çekiyor

Yeni Audi S3, düz A3 sedanın formunu takip ediyor. Audi’nin tek çerçeveli ön ızgarasının bulunan aracın hava kanalları daha da büyütülmüş. Alüminyum ayna kapaklarının yanı sıra standart süspansiyon aracı yere 1,5 santimetre kadar daha yaklaştırmış.

10.25 inç büyüklüğündeki hayalet göstergenin yanı sıra 10.1 inçlik Audi MMI araç içi eğlence sistemi arabada mevcut. Entegre olarak Wi-Fi hotspot ve navigasyon özelliklerini bünyesinde barındıran bu sistem, sürüş güvenliği sistemleriyle de uyumlu çalışıyor.

Fiyatı henüz belli olmayan aracın Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı da bilinmezliğini koruyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version