2021 Skoda Kushaq, markanın yeni SUV modeli olma özelliğini taşıyacak. Skoda’nın SUV sınıflarını farklı bir konuma getirecek olan yeni serinin yıl içerisinde tanıtılması da bekleniyor.

2021 yılının en iddialı SUV serilerinden biri olacağı söylenen yeni araç için paylaşımlar da gelmeye başladı. En son aracın resmi olarak görüntüleri paylaşıldı ve bir teaser geldi. Bu sefer kamuflajlı olan canavara ilişkin detaylar da belli oldu.

2021 Skoda Kushaq Özellikleri Hakkında Ne Biliyoruz?

Vision IN konseptinden yola çıkılarak sunulan yeni araç, MQB-A0-IN platformu üzerinden üretilmiş olacak. Hafif eğimli arka kısmı ve çok daha geniş bir iç hacimle dikkat çekecek modelde, 2651 mm gibi bir aks mesafesi bekleniyor ki bu da gerçekten anlamda ferah bir seri göreceğimizi kanıtlıyor.

Motor açısından değerlendirdiğimiz zaman son trendlere uyulacak. Yani motor hacimleri daha küçük olacak ama buna karşın performansın yüksek tutulması sağlanacak. Araçta en büyük hacim 1.5L TSI benzinli motorda olacak. En küçük ve son seçenek ise 1.0L TSI benzinli motor olacak.

DSG şanzımana devam edecek Kushaq, manuel seçeneğine de sahip olacak. 7 ileri otomatik ve 6 ileri manuel yanında isteyenler 6 ileri otomatik seçeneğini de alabilecek.

Gelişmiş mutlimedya sistemi ve yine gelişmiş araç içi teknolojileriyle bir fark oluşturmasını beklediğimiz 2021 Skoda Kushaq modeli için büyük gün ise Mart ayında. Mart ayının hemen başında söz konusu araçların tanıtılması ve fiyat duyurusunun yapılması bekleniyor. Tabii ki fiyat açıklaması ve duyuru Hindistan için gelecek. Çünkü model en azından kısa vadede sadece Hindistan pazarında satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version