Skoda, 2021 yılının başında sempatik bir marka konumuna gelmişti. Çünkü markanın özellikle sedan modellerinde ciddi incirimler yapılmaya başlamıştı. Superb modeli ve Octavia modelleri en çok indirimi alan araçlar oldu. Fakat 2021 Skoda Octavia için açıklanan yeni listeler, adeta indirimlerin acısının çıkarıldığı bir tabloyu ortaya koyuyor. Aracın satış fiyatlarında ciddi bir artış var. En son 2021 Şubat ayında fiyatlarına baktığımız modelin, 350 bin sınırını da geçtiğini net olarak gördük.

2021 Skoda Octavia Zamlar Sonrası Yeni Fiyatlar

Şubat ayında aracın satış fiyatında bir indirim kampanyası uygulanmıştı. O zaman giriş modelde istenen fiyat indirimle beraber 294.900 TL olmuştu. Giriş model için istenen bu fiyat, Haziran ayı son listesinde 350 bin TL.  Şubat değil de geçtiğimiz aya baktığımız zaman da zaten söz konusu modelin fiyatının 319.600 TL olduğunu görmüştük. Yani çok geriye gitmeye bile gerek yok.

Son paket seçeneği için, yani en dolu paket için sadece geçen ay ki listeye bakmak yeterli. Geçen ay paylaşılan fiyat listesinde Premium DSG modelinde fiyat 366.900 TL olarak gözükmüştü. En yüksek seviyede model için Haziran ayında açıklanan fiyat ise 402 bin TL oldu.

Bu modelde zaten Şubat ayı fiyatlarını söylemiyorum bile. Şubat ayı ile kıyaslandığı zaman fark çok daha büyük oluyor. Genelde yukarı yönde ilerleyen fiyat değişimlerinin Temmuz ve Ağustos ayında nasıl değişeceğini tahmin etmek zor değil.

Temel modelde 400 bine yaklaşan ve en yüksek pakette bu sınırı geçen bir araç söz konusu. Temmuz ayında ya da Ağustos ayında fiyatlar 500 bin TL sınırına dayanır mı bilemiyoruz.

Dileriz artış trendi bozulur ve indirimlerin etkili olduğu fiyat listelerini görmek mümkün olur. 2021 Skoda Octavia indirim haberleriyle de sık sık gündeme getirdiğimiz bir araç.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version