Passat’ın tahtına göz diken araç olarak ün salan 2021 Skoda Octavia, güzel bir değişimi işaret ederek yeni versiyonuyla geldi. 2021 Skoda Octavia Sportline modeli tanıtıldı.

Özel bir versiyon olmasının yanında seri için de güzel değişiklikleri kullanıma açan özel model, iki ayrı versiyon olarak gelecek. Station Wagon ve Liftback versiyonlarını göreceğiz.

2021 Skoda Octavia Sportline Özellikleri ve Değişimleri

İki ayrı versiyonla gelen bu özel seride, iç ve dışta değişiklikler dikkat çekiyor. Dış kısımda simsiyah bir renkle dikkat çeken yenilenmiş ızgara alanı dikkat çekiyor. Yan ayna kapakları, ek olarak gelen bagaj spoyleri gibi ek artılarla sunulan yeni versiyonda, model isimleri de karartılmış olarak gözüküyor.

Yani 2021 Skoda Octavia Sportline dış kısımda daha sert ve performansı işaret eden özelleştirmelerle geliyor desek yeridir. İç tasarımdaki tüm değişiklikler ise gösterilmedi. Sadece iç kısımda da Style versiyonlara benzeyen yeni bir tasarım yapısının kullanıldığı söylendi.

Teknolojilere ve motor kısmına geçelim. 2021 Skoda Octavia Sportline, 150 beygir 1.5 litre TSI motor ile çıkış yapacak. DSG şanzımanın da kullanıldığı bu model giriş motoru olacak. Fakat daha birçok motor seçeneği sunuluyor. Diğer motorlar,

  • 190 beygir 2.0 TSI DSG şanzıman seçenekli bir motor
  • 204 beygirlik hibrit motor
  • 130 beygirlik CNG doğal gazlı bir motor
  • 115 beygirlik 2.0 TDI dizel motor
  • 150 beygirlik 2.0 TDI dizel motor
  • 200 beygirlik 2.0 TDI dizel motor

Bu motorlarda da 4X4 sistemi ve DSG şanzımanı dikkat çekecek. 2021 Skoda Octavia Sportline teknoloji kısmında da iddialı. Çarpışma önleyici sistem, yenilenmiş merkezi hava yastığı, Adaptif Şasi kontrolü, Turning Assist teknoloji gibi teknolojiler dikkat çekiyor.

Şimdilik fiyatları ve yapılacak ek açıklamaları bekleyeceğiz. Ayrıca hangi ülkelerde satışların olacağı açısından da bir açıklama görmek lazım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version