Nisan ayı, döviz kurundaki artışla beraber hareketli bir ay oldu. Fiyatlar birçok marka için artış gösterdi. En son Egea modeli için indirim açıklaması yapılmıştı. Daha çok zamlar konusunda açıklamalar yapılırken, bu dönemde beklenmedik indirimler de gündeme geliyor. Bunlardan birisi de 2021 Skoda Superb modeli için geçerli oldu.

Mart ayında fiyatları yükselen aracın, herkes fiyatları arttırırken bu kez indirim yaptığını gördük. Üstelik yapılan indirim de göz ardı edilecek seviyede değil. İyi sayılabilecek bir indirim. Son zamlardan önceki satış fiyatlarına geri dönüş sağlayan bir indirim.

2021 Skoda Superb İndirimi Sonrasında Yeni Fiyatlar

Mart ayının sonlarına doğru aracın başlangıç fiyatı 384.400 TL olarak belirlenmişti. Kritik eşik olarak gösterilen 380 bin aşaması bile geçilmişti.

Fiyatlarda ciddi bir indirim yapılması sonrasında ise giriş modeli 344.700 TL olarak değişti. Nisan kampanyası olarak geçen kampanyayla beraber, paylaşılan bu yeni fiyatlar da aslında zamdan önceki fiyatları işaret ediyor.

Bir yüksek paket seçeneğinde ise 404.400 TL gibi bir fiyattan söz ediliyordu. Bu fiyat zamların etkisinde olan fiyattı. Nisan indirimi sonrasında 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite paketi olarak geçen bu pakette de fiyatlar 362.600 TL seviyesine indirildi.

Giriş ve orta segment donanım seçeneklerinde sunulan indirim tabii ki üst seviyede de geçerli. Hatta üst seviyede biraz daha dikkat çeken bir indirim var.

2021 Skoda Superb en yüksek pakette 884.900 TL satış fiyatı ile geliyor. Geliyordu. İndirim sonrasında ise fiyat 780.300 TL olarak değişiyor. Nisan kampanyasında geçerli olan fiyatlar, Mayıs ayında değişiklik gösterebilir ve yeniden artış yaşanabilir. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version