Otomobil dünyası için fiyat listelerini paylaştığımız bir kategorimiz var. Güncel fiyatlara yer verdiğimiz bu kategorimizde ne yazık ki bir süredir pek iyi gelişmeleri paylaşamıyoruz. En son Renault modelleri için gelen zamlardan söz etmiştik. Şimdi de 2021 Skoda Superb modeli için gelen zamlar dikkatimizi çekti.

Ekim ayı içerisinde açıklanan yeni listede aracın giriş modelinde de üst segment modelinde de zamların etkisini görüyoruz. Açıkçası zam oranlarının yüksek olduğunu da söylemek lazım. Peki, yeni fiyatlar nasıl?

2021 Skoda Superb Zamlı Fiyatları!

Ekim ayında gelen zam sonrasında aracın giriş modeli olan 1.5 TSI ACT 150 Ps DSG Comfort paketinin 425 bin TL olan satış fiyatının 453.900 TL olduğunu görüyoruz. Giriş pakette yapılan bu zam dikkat çekici. Ama bizi asıl etkileyen üst segment lüks modelde yapılan zam oldu. Döviz kurunun daha fazla etkisini hissettirdiği üst modelde, artışta bir hayli yüksek.

Normalde serinin üst segment modeli olan 2.0 TDI SCR 200 PS 4X4 DSG L&K Crystal modeli 970.400 TL gibi bir fiyatla satılıyordu. Ekim ayında gelen zam sonrasında aynı paketin fiyatı 999.900 TL oldu. Kısacası bu paket için artık 1 milyon TL seviyesini buldu desek yeridir.

Ekim ayında yapılan zamlara göre 2021 Skoda Superb modelinin de dahil olduğu Skoda fiyat listesi içeriğimizi de güncelleyeceğiz. Fiyat listesi bölümümüzde tüm güncel Skoda fiyatlarını bulmanız mümkün. Sadece Superb modelinde değil, diğer Skoda modellerinde de döviz kurunun etkisi gözükmüş gibi duruyor.

Onlarda da belli miktarlarda artış söz konusu. Tüm bu modeller için dediğimiz gibi Skoda fiyat listesi içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version