2021 Toyota C-HR GR Sport, C-HR serisine spor bir hava katmaya geliyor. Geçen sene makyajlanmış bir şekilde tanıtılan C-HR serisinin özel versiyonu olan yeni araç, spor araçla konfor serilerini bir araya getiriyor.

Yeni seri, başta tasarımsal olarak spor serilere yakın bir yeni bir yüz ile geliyor. Değişiklikler araca güzel bir hava katmış durumda.

2021 Toyota C-HR GR Sport Yenilikleri ve Farkları

Aracın dış tasarımında bazı özelleştirmeler yapılmış durumda. Bir kere aracın ön kısmında daha sert bir görünüşe sahip olan orta tampon bulunuyor. Sis lambasının çevrelerinde özel piyano siyahı bir kaplama, koyu krom ızgaralar ve değiştirilmiş agresif bir görüntü.

Arka kısımda da yine far yuvalarının yenilendiğini, karartılmış arka camın kullanıldığını ve özel bir spoylera yer verildiğini ekleyelim. Ayrıca yeni 19 inç jantlar, siyah kapı pervazları ve siyah çatılı yeni bir tavanda önemli detaylar arasında.

Dış tasarımda güzel makyaj çalışmalarının yapıldığı 2021 Toyota C-HR GR Sport, iç tasarım için de yenilenmiş olan bir seri. İç tasarımda da kırmızı ya da gri dikişli yeni koltuk döşemeleri kullanılmış. Alcantara süslemeleri olan deri ya da tamamen kumaş koltuklar seçilebiliyor.

Yeni bir delikli direksiyon simidi, TFT ekran sürücü gösterge paneli, birkaç noktaya yerleştirilmiş olan GR Sport logoları ve GR animasyonlu multimedya sistemleriyle de iç tasarım desteklenmiş durumda.

2021 Toyota C-HR GR Sport, motor kısmında ise bir değişiklik sunmuyor. Sadece Sport serisine özel olan iyileştirmeler yapıldığını görmekteyiz. Başta süspansiyonlarda bir sertleştirme yapıldığı görülüyor.

1.8 ve 2.0 litrelik hibrit motorlar değiştirilmedi. Süspansiyon dışında özel yapım lastiklerle güçlendirilen serinin daha hızlı tepkiler verebilmesi için direksiyon ayarlarının da değiştirildiği söylendi.

Tüm bunların dışında araçta;

  • JBL Premium ses sistemi
  • Acil durum direksiyon yardımcısı
  • Kavşak dönüş yardımı
  • Yaya algılama
  • Şerit Takip sistemi
  • adaptif hız sabitleme sistemi
  • Akıllı giriş

gibi artılar da bulunuyor. Avrupa’da satışa başlayacak olan araçların ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatının ne olacağı ise belli değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version