Çok satan ve aile otomobili olarak ünlenen Toyota Corolla, yakın bir zamanda yeni model yılıyla ülkemizde de satılmaya başlamıştı. Hibrit seçeneği de bulunan ve bir hayli dikkat çeken araç, Mart ayında ise süper bir indirim haberiyle gündem oldu. 2021 Toyota Corolla indirimi, iki paket seçeneğinde karşımıza çıkıyor ve isterseniz bu kampanyayı kredi kampanyasıyla da birleştirebiliyorsunuz.

2021 model yılı için geçerli kampanya için tüm detaylara geçeceğim ama önce şunu ekleyeyim ki bu bahar kampanyası süre bir yana stok sınırlı.

2021 Toyota Corolla İndirimi ve Kredi Kampanyası

Kredi kampanyası öncesinde bu model için fiyatlardan söz edelim. Fiyatlar indirime girdi evet ama sadece iki model için geçerli indirim var. Giriş modeli ve hemen üzerinde bir model için için indirim var ve indirim oranları da değişiyor. Diğer modeller için indirim gözükmüyor.

Bu paket seçenekleri 2021 yılı için açıklanan fiyatlarla satılmaya devam edecek olan modeller. Fakat bu modeller için de kredi kampanyası geçerli. O kısımda değişen bir şey yok.

İndirime giren paket 2021 Toyota Corolla 1.5 Vision paketi. Normalde Vision paketinin fiyatı 203.600 TL olarak gözüküyor. Ama indirim sonrasında fiyat 181.250 TL olarak değişiyor.

Bir diğer paket için de aynı şey geçerli. 1.5 Vision Multidrive S paketinin de 212.250 TL satış fiyatı var. Fakat bunun da değiştiğini görüyoruz. İndirim sonrası bu paket 189.900 TL oluyor. İndirim güzel. Her türlüsü güzel ama 2021 Toyota Corolla için yapılan indirimin bir başka artısı var.

Bahsettiğimiz şu kredi kampanyası. Sınırlı sayıda araç için geçerli olan kampanyada 100 bin TL’ye kadar kredi çekebiliyorsunuz. 100 bin TL kredi için 12 ay vade sunuluyor ve %0 faizli vade imkanı karşımıza çıkıyor. Yani herhangi bir faiz ödemesi de yapmamış oluyorsunuz. İndirimler ve kampanyalar ne kadar iyi size kalmış.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version