45.yıl kutlamalarına özel olarak sunulacak serilerden biri olacak 2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45 modeli, tanıtımın hemen öncesinde sızdırıldı. Aracın teknik detayları konusunda çok fazla bir bilgi verilmedi ama tasarım konusunda merak edilen soru işaretleri kaldırıldı.

Aracın kasa yapısı ve 45.yıla özel nasıl bir düzenleme yapılacağı da bu şekilde belli olmuş oldu.

2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45 Nasıl Farklar Sunacak?

Dışarıdan baktığınız zaman, kasa yapısında çok büyük bir değişiklik olmayacağı anlaşılıyor. Genel olarak aynı yapı sunuluyor olsa da bazı dokunuşlar yapıldığı da görülüyor.

Jantlarda yer alan kırmızı çizgi detayları, arka kısımda kırmızı detaylar ve yeni bir bagaj spoylerı gibi detaylar var. Bunun dışında ön kısımda da ızgara bölümünde yine kırmızı çizgilerin kullanıldığı görülüyor.

Tüm ızgarada kullanılan kırmızı çizgiler, aracın daha sert bir görüntü kazanmasını da sağlamış olacak. Bu detayları bir kenara bırakıp da yeni serinin motor özelliklerini ele aldığımız zaman, performans modellerinde kullanılan motor seçeneğinin aynısını göreceğiz.

Tabii ki resmiyette Volkswagen yetkilileri bu konuda bilgi vermedi ama araçta kullanılan motorun değiştirilmesi beklenmiyor. Yine 2.0L 4 silindirlik bir motor kullanılacak.

Bu motorda da 400 Nm tork değeri olacak ve 296 beygir saf güç sürücülere sunulacak. Aracın iç tasarımı ya da iç donanım için herhangi bir değişikliği olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Zaten tüm bilgileri bir sızıntı ile öğrenmek mümkün olmayacaktır. 2021 Volkswagen Golf GTI Edition 45 resmi tanıtımı sonrasında bu özel serinin kaç adet üretileceği, iç donanımlarında neler olacağını da görebileceğiz.

Bu detaylar paylaşıldığında yazımıza eklemeler yapacağız. Özel üretim serinin ülkemizde olup olmayacağı konusu da o zaman netleşecek olan detaylar arasında yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version