2021 Volkswagen Passat Alltrack, yakın zamanda düzenlenen otomobil fuarında Türkiye lansmanıyla gündeme gelmişti. Aracın özellikleri konusunda merak edilen bilgilerin açıklandığı fuar, aynı zamanda yeni model için satış detaylarının da belli olmasını sağlamıştı. Tek eksik olan şey ise aracın fiyatı olmuştu. İşte şimdi 2021 Volkswagen Passat Alltrack Türkiye fiyatı da belli oldu.

Bir servet değerinde diyebileceğimiz araç için fiyat detaylarına yer vereceğiz ama önce gelin serinin motor özelliklerinden bir bahsedelim.

2021 Volkswagen Passat Alltrack Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

İddialı modelin en çok dikkat çeken kısmı tabii ki motoru. Seride 2.0 litrelik 4 silindirli bir TDI motor yer alıyor. TDI adından da anladığınız gibi araç dizel bir araç. 200 beygir güç değerine sahip olan motorun tork değeri ise 400 Nm tork olarak belirlenmiş. Performanslı motor sayesinde araç 228 km hıza kadar çıkabiliyor.

Şanzıman kısmında tercih edilen şanzıman ise 7 ileri DSG olarak belirlenmiş. Yani bu konuda da yeni nesil bir araç geldiğini görüyoruz.

Motoru dışında hem konfor yönü hem de teknoloji yönü öne çıkan 2021 Volkswagen Passat Alltrack yorgunluk tespit sistemi, 3 bölmeli klima, geri görüş sistemleri, park sensörü, anahtarsız çalıştırma, kablosuz bağlantı, hız sabitleme, start stop teknolojisi, LED matrix farlar gibi artılara da sahip.

Passat’ın farklı bir havasını yollara çıkaran 2021 Volkswagen Passat Alltrack Türkiye fiyatına gelince, şu an araç güncel listede 1.145.700 TL olarak gözüküyor. Servet dememizin nedeni de tam olarak buydu.

Fiyatların ciddi şekilde yüksek olduğunu görüyoruz. Passat modelinin 1 milyon üzerine çıkması gerçekten dikkat çekici. Satışların şu an başlamış olduğunu da belirterek yazımızı bitirelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version