2021 Volkswagen Teramont, bir süredir beklenen özel araçlardan bir tanesi. Amerika’ya özel olarak satılan Atlas modeline yeni bir rakip ya da yeni bir kardeş olarak düşünülen yenilenmiş serinin, bir hayli ihtişamlı geldiğini gördük.

Öyle ki aracın tasarımı Atlas modeline göre biraz daha dikkat çekici. Çünkü güzel bir makyajlama çalışması var. Özellikle ön kısımda değişiklikleri ciddi bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Hadi o zaman gelin detayları inceleyelim.

2021 Volkswagen Teramont Yeni Bir Tank!

Tasarımdan devam edelim. Dediğimiz gibi ön kısımda makyajlama çalışması direkt olarak dikkat çekiyor. Krom detayları bir hayli dikkat çeken yeni ızgaralar, çok daha geniş tutulmuş ve araca daha kaslı bir görüntü kazandırılmış.

ABD serisi Atlas modelinden farklı olarak tekerler kısmında da değişikliklere gidilmiş durumda. Arka kısımda çok öyle büyük bir değişim yok ama yine güzel makyajlamalar yapılmış. Motor kısmına geçiyorum. 7 kişilik böyle bir devi performanslı hale getirmek kolay değil. 2021 Volkswagen Teramont performansı yüksek olan bir araç çünkü kullanılan motorlar gayet güçlü.

Aracın temel modelinde 2.0L TSI motor bulunuyor. Bu motorda 220 beygir güç sunuluyor. İkinci seçenekte 250 beygirlik bir motor var. İki motorda da yeterince güç elde ediliyor.

8 ileri otomatik şanzıman ve 4Motion çekiş sisteminin bulunduğu SUV için temel donanım özellikleri de açıklanmış durumda. Buna göre aracın temel modelinde 8 inçlik bir multimedya sistemi, sesle kontrol sistemi, 6 hoparlör, kablosuz şarj özelliği, ısıtmalı camlar ve koltuklar gibi artılar geliyor.

Gelişmiş bilgi eğlence sistemi dışında paket seçeneklerine göre anahtarsız giriş, ek güvenlik paketi, destek sistem teknolojileri gibi birçok ek teknoloji de bulunuyor. İlkbahar aylarında satışa çıkacak olan 2021 Volkswagen Teramont modeli için tüm bunların dışında en kötü nokta ise sadece Rusya’da satışa çıkacak olması. Volkswagen farklı bir karara imza atmadığı sürece seriyi ülkemizde göremeyebiliriz. Odak pazar Rusya pazarı olarak belirlenmiş durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version