Yeni dönem makyajlama çalışmasını geçtiğimiz yıl yaz aylarında gerçekleştiren 2021 Volkswagen Tiguan, bu sefer farklı bir versiyonla gelecek. 2021 Volkswagen Tiguan Allspace adını taşıyacak olan yeni versiyon, temelde aracın daha uzun serisi olarak gösterilebilir.

Daha uzun bir arka kısım barındıracağı ve yolcu kapasitesinin de daha yüksek olacağı söyleniyor. Markanın ilk görsellerini de yayınladığı aracın, ne zaman tanıtılacağı da açıklandı.

2021 Volkswagen Tiguan Allspace için 12 Mayıs’ı Beklemek Gerekecek

Yeni araç, biraz daha uzun olacak ama yayınlanan görüntülere göre arka kısım şu an satışta olan versiyonla çok benzer olacak. Bir kere arka kısımda yer alan stop lambalarında çok büyük bir değişim olmadığını görmekteyiz.

Stop lambalarının altına indiğimiz zaman, yeni bir rozet göze çarpacak. Aracın daha uzun versiyon olacağını gösteren bu rozette Allspace yazısı yer alacak.

Şimdiden beklentileri karşılayacağını anladığımız versiyonun, özellikle iç mekan için çok iddialı olması söz konusu. Daha geniş bir iç mekan ve daha zengin bir iç mekan gelecek.

Bu bilgilere göre yeni araçta MIB3 multimedya sistemi sunulacak ve 10 inç boyuta kadar ekran boyutu gelecek. Travel Assist paketi, park asistanı, aktif sürüş kontrol sistemi gibi teknolojileri de olacak olan 2021 Volkswagen Tiguan Allspace tanıtımı ise çok yakın.

Bundan sadece 3 gün kadar sonrasında aracın online olarak lansmanı yapılacak. 12 Mayıs lansmanından sonra, uzun versiyonun hangi ülkeler için satışa çıkacağı ve belki de fiyat ipuçlarını görme şansımız olacak.

Allspace dışında ek bir özelleştirilmiş versiyon olacak mı derseniz o net değil. Şimdilik sadece uzun bir kasa beklentisi söz konusu. Ama Tiguan tutan bir seri. Yani farklı özelleştirmeleri de olabilir. Bu biraz da uzun kasalı versiyonun nasıl karşılanacağına da bakıyor. Sevilen bir model olursa, Volkswagen devam etmesini isteyecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version