2021 Yeni CLIO, yıla çok hızlı başladı. 2021 model yılı için fiyatları çok fazla yükselmeyen aracın, yeni yıla özel olarak duyurulan ilk kampanyası da açıklandı. Bu kez kampanya da önemli çünkü bu sefer düzenlenen kampanyanın avantajları dikkat çekici.

Kullanıcıların belli bir miktar peşinat ödemesi ve aracı aylık taksitlere bağlaması mümkün. Kısacası taksitle aracı almanız mümkün. Peki, kampanyanın detayları nasıl?

2021 Yeni CLIO Kampanyası için Merak Edilenler

Kampanyaya dahil olan araç Joy 1.0 Sce 65 beygir olan paket. Diğer paketler için aynı kampanya sunulmuyor gibi gözüküyor. Joy modeli için geçerli olan kampanyada 55 bin TL gibi bir peşinat ödemeniz gerekiyor.

55 bin TL peşinat ödedikten sonra geri kalan tutarı da bir nevi kredi gibi almış oluyorsunuz. Geri kalan tutar için ödemeniz gereken rakam ise aylık 2.848 TL olarak belirlenmiş. Vade sayısına baktığımız zaman ise 48 ay gibi bir vade görüyoruz.

4 yıllık bir süre gözüküyor. Bu hesapla beraber faiz oranı da paylaşılmış. Fazi oranı %1.68 olarak belirlenmiş. 31 Ocak 2021 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamına vade sayısında herhangi bir değişiklik yapılıp yapılamayacağı konusunda ise bilgi yok.

Farklı vade süreleri için bayilerle görüşmek gerekiyor. Kampanyanın uzatılıp uzatılmayacağı ya da farklı bir kampanyanın yapılıp yapılmayacağını da Ocak ayının sonunda göreceğiz.

Ocak ayından sonra kampanya durumu değişecek olursa bilgi paylaşımı yapılacaktır. Bunun dışında elde ettiğimiz herhangi bir ek bilgi yok. Farklı bir gelişme olursa güncelleme yapacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version