2021 yılına girer girmez, otomobil dünyasında en çok merak ettiğimiz konu bu yıl hangi araçları göreceğimiz oldu. Dünya geneli bir yana ülkemizde hangi araçları göreceğimizi de merak ediyoruz. Markalarda bu konuda açıklamalarını yapmaya başladı. En son Renault bir açıklama yaparak, bu yıl göreceğimiz araçlar için bilgi verdi.

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş tarafından yapılan açıklamalara göre bu yıl iddialı araçlar göreceğiz.

Renault 2021 Yılında Hangi Araçları Sunacak?

Yapılan açıklamaya göre bu yıl ilk göreceğimiz model yenilenmiş olan Megane Sedan olacak. 2021 yılının ilk çeyrek diliminde yeni araçlar ülkemizde de satışa çıkmış olacak. Yeni B sedan sınıfında yer alacak olan aracın dışında ticari modellerde de bir yenileme yapılacak.

Ticari araçlar içerisinde yenilenecek olan modeller ise Trafic ve Express serisi olarak karşımıza çıkacak. Bu iki modelin ne zaman geleceği konusunda ise net bilgi yok. Fakat bu modellerin de çok bekletilmeyeceği düşünülüyor.

3 modelde doğrudan Renault adıyla gelecek ama markanın bünyesinde yer alan bir başka grup daha var. Dacia için de 2021 yılında yeni araçları bekliyoruz. Ülkemizde çok satan SUV modellerini sunan Dacia için bu yıl da yine hareketli geçecek gibi gözüküyor.

Yılın ilk sürprizinin elektrikli model Dacia Spring olması beklenmekte. Bu modelin, en ucuz elektrikli araç olacağı da iddiası var. Çıkış tarihi belirsiz olan aracın dışında yenilenmiş olan Sandero Stepway modeli ve Sandero modeli de satışa çıkacak.

Bu modellerin de yine yılın ilk çeyreğinde satışa çıkması olası gibi duruyor. Diğer taraftan Duster için makyajlanmış olan modelin de satışa çıkacağı bilgisi var. İlk çeyrek deniyor ama kesin gün belli değil.

Yeni araçlar geldiği ve fiyatlar açıklandığı zaman da yine sitemizde yer vereceğiz. Özellikle Dacia modelleri çok merak ediliyor. Açıklandığı zaman biz de bilgi vereceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version