İtalyan ekolünü ortaya koyan Alfa Romeo, performanslı ve şık tasarımlı araçlarıyla biliniyor. 2022 Alfa Romeo Tonale modeli ise markanın son bombalarından biri oldu. Hibrit desteğiyle beraber gelen araç, yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulmuştu. Fakat ülkemizde sadece hibrit versiyonu için ön satışları görmüştük. Şimdi ise dizel seçeneklerle beraber araç yenilendi.

Serinin fiyatları konusunda da değişiklikler yapıldığını gördük. Hem hibrit versiyon hem de dizel seçenekleri için yeni fiyatlardan söz edelim.

2022 Alfa Romeo Tonale Türkiye Fiyatları

Yeni modelin Türkiye fiyatlarına geçmeden önce şunu belirtmek gerekiyor ki seri için dizel motor kısmında 1.6 litrelik bir motor sunuluyor. Standart bir hacimle karşımıza çıkan motorun beygir gücü olarak ise 130 beygirlik bir güç sunacağı açıklandı. Sprint ve Ti versiyonlarının sunulacağı dizel seçeneğinde şanzıman kısmında ise DCT seçeneği var.

Gelelim aracın hafif hibrit olan motor özelliklerine. Burada da 1.5 litrelik bir motor görüyoruz. Hafif hibrit motorun beygir gücü ise çok daha yüksek. Bu seçenekte 160 beygirlik bir güç değeri görüyoruz.

Aslında serinin şarj edilebilir hibrit versiyonu da var ama henüz Türkiye’de satışların başlamadığını eklemek lazım. Şarj edilebilir hibrit için kesin tarih ise belli değil.

Şimdi gelelim aracın fiyatlarına. Dizel versiyonlar tabii ki daha uygun fiyatla satışa sunuldu. Dizel kısmında en düşük paket seçeneğinin 1.251.500 TL olduğunu görüyoruz. Diğer fiyatları da aşağı ekliyorum.

2022 Alfa Romeo Tonale Türkiye Fiyatları

VersiyonFiyat
Sprint Dizel1.251.500 TL
Ti Dizel1.301.500 TL
Ti Hafif Hibrit1.351.500 TL
Veloce Hafif hibrit1.401.500 TL
Edizione Speciale Hibrit1.401.500 TL
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version