Fiyat avantajı sağlamasıyla beraber ülkemizde de en çok tercih edilen modeller arasındaki yerini alan Hyundai i10, şu sıralar yeni bir makyaj çalışmasına hazırlanıyor. Makyajlı bir kasa ile yenileneceği söylenen aracın, kamuflajlı olsa da test sırasında görüntüleri de sızdırıldı.

Bir makyaj çalışması bekleniyor olsa da paylaşılan görsellerde aşırı derecede kamuflaj bulunması da dikkat çekiyor. Hem ön kısımda hem de arka kısımda kamuflajların olmasına alıştık ama kapı kısımlarında da ciddi şekilde kamuflaj olması, serinin daha da dikkat çekmesine neden oldu.

Yeni Hyundai i10 Nasıl Bir Tasarımla Gelecek?

Kamuflajlara rağmen ön kısımda gördüğümüz aracın yeni ızgara alanına sahip olacağı oldu. Ön kısımda son modellerde gördüğümüz yeni tip ızgaranın kullanılması, serinin daha sportif bir görüntü sunmasını da sağlamış olacak.

Bunun dışında söz konusu modelin arka kısmında da benzer değişimlerin olması bekleniyor. Yine burada da  çok fazla kamuflaj kullanıldığı için tam olarak makyaj çalışması nasıl etki etmiş anlaşılmıyor ama far tasarımlarının değişmesi yönünde bir beklentimiz var.

Kapı bölümlerinde de belli başlı değişikliklerin izlerinin olacağının anlaşıldığı yeni seride, iç tasarım nasıl değişecek hiç bilmiyoruz.

Görsellerde iç tasarım konusunda herhangi bir sızıntı söz konusu değil. Fakat muhtemelen iç kısımda da bir yenileme çalışmasıyla karşı karşıya kalabiliriz.

Tasarımı bir kenara bırakıp motor konusunda beklentilere gelince, herhangi bir resmi bilgi olmamasına karşın 1.0 litrelik 3 silindirlik 99 beygirlik motorun standart olacağı düşünülüyor. Bunun yanında 1.2 litrelik 4 silindir motor seçeneği ve 1.0 litrelik T-GDI motor seçeneğinin de karşımıza  çıkması mümkün olabilir.

Ama dediğimiz gibi tüm bu detaylar sır perdesi altında. Şimdilik herhangi bir resmi açıklama söz konusu değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version