BMW, SUV sınıfındaki payını arttırma konusunda kararlı. Bunu biliyoruz ve zaten son gelen modellerde de bir yönelme söz konusu. Bu alanda markanın en güvendiği ve devam ettirmek istediği serilerin başında ise X serisi geliyor. İşte bu seriye de dahil olacak olan yeni model 2022 BMW X5 M olacak.

Aslında yeni modelden konuşmalar daha önce gelmişti. BMW birkaç kez bu seriyi işaret eden göndermeler yapmış ve araçlar için bizi umutlandıran detaylardan söz etmişti. En net bildiğimiz şey ise şu olmuştu ki aracın makyaj çalışmasından çıkacağı belirtilmişti.

2022 BMW X5 M Makyajlı Kasa ile Gözüktü

Bu makyaj çalışması hakkında yapılan paylaşımların ardından, dedik ki tamam yeniden tasarlama olmayacak. Yeniden tasarlanan bir seri görmeyeceğiz. Bunun yerine tasarım dilinde revizeler yapılacak.

İşte bu şekilde git geller yaşarken, araç için görseller ortaya çıktı. Tasarım yapısını bize özetleyen görseller, ek bir kamuflaj barındırmıyor. Yani görsellerde öne çıkan bir kamuflaj detayı yok. Aracın yapısı daha net bir şekilde öne çıkarılmış.

Özellikle o böbrek ızgaraların dev bir şekilde karşımızda durduğunu görüyoruz. Ama burada benim kafamı karıştıran bir detay var. 2022 BMW X5 M modelinde makyaj çalışması yapılacağı kesin.

Çok büyük değişiklik olur olmaz onu bilemeyiz ama bu gelen görsellerde çok büyük değişiklik işaret edilmiyor. Benim kafamı kurcalayan ön takımın renginin farklı olması. Bir kamuflaj yok ama sanki ön takım, eski araçtan takılmış ve tasarımın sızdırılmasını engellemek için böyle yapılmış gibi duruyor.

Anladığımız, değişiklik olacak olursa, arka ve ön tampon kısmında olacak. Bu kısımların rengi değişik ve farklı parçalar gibi duruyor. Zaten farlarda da bir değişim var ve bu da ön takımın değişebileceğini özetliyor.

Yeni serinin tanıtımının yıl sonu ya da 2022 yılının başında yapılması söz konusu olacak. Bu süreçte ek bilgiler de gelecektir. Özellikle şu tampon kısmının çözülmesini bekliyoruz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version