Dacia Duster şu an Türkiye otomobil gündeminde de ilk sıralarda. Otodünya olarak bizim de paylaştığımız haberlerde yeni model için fiyat listelerini de duyurmuştuk. Bu model bir yana şimdi de seri için özel versiyon geldi. 2022 Dacia Duster Extreme adıyla sunulan özel versiyon, aracı biraz daha şık bir hale getiriyor.

Aracın bu özel versiyonunda neler var neler yok şimdi bakacağız ama şunu da belirteyim ki aşağı ekleyeceğim link üzerinden makyajlı kasanın fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Yeni 2021 Dacia Duster Türkiye Fiyat Listesi ve Paketler

2022 Dacia Duster Extreme Özellikleri ve Tasarım Farkları

Yeni seri Extreme modelinde, özel bir renk seçimi yapılmış. Urban Grey adı verilen bu renk, adından da anladığınız gibi gri tonlarında bir renk. Biraz koyu bir gri ve tüm kasada bu rengi görüyoruz. Parçalı renk seçimi yok.

Jantlar kısmında ise 17 inç alüminyum jantlar kullanılıyor ve bu jantlar da gri rengi tamamlaması açısından siyah renkli olarak seçilmiş. Bunun yanında aracın model ismi, ön kısımdaki panjurda yer alan detaylar, aynalar ve tavan rayları kısmında da Duster ile özdeşleşen turuncu rengi tercih edilmiş.

İç kısımda da 2022 Dacia Duster Extreme modeline özel olarak koltuklarda, kapı kollarında turuncu dikişler yer alıyor. Ayrıca havalandırma ızgaralarında da aynı şekilde turuncu oynamalar söz konusu.

Aracın donanım özellikleri ise Prestige paketine dayanıyor. Madia Nav navigasyon sistemli 8 inç multimedya ekran başta olmak üzere, otomatik klima, hız sabitleme özelliği, elektrikli camlar gibi donanımlar görüyoruz.

Aracın hangi motor ile sunulacağının ise kesin olarak açıklanmadığını ekleyelim. Fakat araç sunumunda 4WD logolarının olmasından yola çıkarak, serinin en iyi motoruyla gelebilir diyebiliriz.

Sınırlı üretim 2022 Dacia Duster Extreme için şimdilik detaylar bu kadar. Araç 2022 yılında gelecek deniyor ama henüz fiyat farkı bilgisini de elde edemedik. Bunlar detaylandığında Otodünya sitesinde bulabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version