2022 Dacia Logan, geliştirme aşamasını çoktan tamamladı. Aracın geliştirme aşamasını geçtiği ve test aşamasında olduğu biliniyor. Bunun için birçok kez paylaşım yapıldığını da biliyoruz. Testleri devam eden araç için sızıntıları da engellemek çok mümkün olmuyor. Ara ara yeni paylaşımlar geldiğini görüyoruz. Ama bizi ne heyecanlandırır dersek, yazılı kağıtlar değil de araçtan görseller heyecanlandırır.

Haliyle biz de yeni bir görsel geldiği gibi sitemizde yer vermeye çalışıyoruz. Yine böyle bir durum ile karşı karşıyayız. Bir kez daha test sırasında görseller geldi. Test sırasında görseller geldi cümlesi biraz farklı gelebilir. Sonuçta araç teste çıkmışsa, bu gizli yapılmıyor mu? İşte arada sızıntılar olabiliyor.

2022 Dacia Logan Geniş Bir Gövde ile Gelecek

Görseller kamuflajlı görseller. Evet testlerin sağlıklı geçmesi için aracın bazı noktalarında açıklıklara yer verilmiş ve bazı ipuçları da sunulmuş.

Ama genel kasayı soracak olursanız, işte o zaman çoğu yerin kapalı olduğunu anlıyoruz. Kamuflajlarla kapatılmış olan araç, kaput kısmında da ser verip sır vermeyenlerden.

Buna karşın ızgara alanı artık açılmış. Bu kısımda da değişiklik olacağını direkt anlayabiliyoruz. Krom kullanılan bir alan olduğu kesin. Ama şimdilik gözüken çok ince bir krom alanının kullanıldığı.

Farlar derseniz tamamen gizlenmiş farlar var. Ufak bir detay bile görmek mümkün değil. Sadece yanda köşe kısmında bir açıklık var ama bu da far tasarımı hakkında bilgi vermiyor.

Arka kısma baktığımızda ise çok geniş bir kasa yapısı görüyoruz. Bu da bize sanki görünen versiyon Stepway versiyonuymuş gibi bir izlenim veriyor. Doğru yanlış tartışılır ama arka kısım çok geniş orası net.

CMF-B platformundan çıkacak 2022 Dacia Logan modeli ne zaman tanıtılacak o bile hala belli değil. Fakat en başta bir şey söylemiştim. Testler başladı demiştim. Testlerin yolunda gitmesi, aracın çok kısa sürede gelmesi demek. Amaç zaten tam olarak bu.    

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version