Fiat’ın sevilen araçlarından biri olan Panda modeli, yeni nesil versiyonuyla satışa sunulmuştu. Fakat ülkemizde serinin sadece Cross 4X4 seçeneği ve Urban seçeneği satıştaydı. Şimdi ise sevindirecek bir haber daha geldi. Sevilen seri için City donanım seçeneği de satışa sunuldu. Peki 2022 Fiat Panda City versiyonu nasıl özelliklere sahip?

Gelin şimdi de bu yeni donanım seçeneğiyle beraber sürücülere ne gibi özellikler sunulduğu konusuna bir bakalım.

2022 Fiat Panda City Özellikleri ve Artıları

Bir kere City modelinde motor konusunda herhangi bir değişim yapılmadığını belirtelim. Bu modelde de karşımıza 70 beygirlik 3 silindirli 1.0 litrelik hafif hibrit destekli motor çıkıyor.

Motor konusunda değişim olmasa da aracın dış aksesuarlarında ve iç kısımda değişimleri var. Dış kısımda gövde renginde aynalar, süs çitaları, üst tavan rayları, 15 inç desenli jantlar bulunuyor.

Aracın iç kısmında ise yine çok sürpriz donanımlar görmüyoruz. En yüksek paket seçeneği kadar iyi özellikler olmasa da City versiyonunda da 5 inçlik multimedya ekranını görüyoruz.

Manuel klima seçeneği, yokuş kalkış desteği, ESP, MSR, ASR, sürücü ve yolcularda ön hava yastıkları, Start&Stop özelliği gibi özellikler de yine bu paketin artıları arasında yer alıyor.

Yeni seçeneğin tüm bu özellikleriyle beraber fiyatı ise 475.900 TL olarak açıklandı. Evet 2022 Fiat Panda modeli için yeni bir seçenek daha sunulmuş oldu ama fiyatların hala yüksek olduğunu söylemek lazım.

Fiat’ın diğer modeller için de benzer adımlar attığını görebiliriz. Araçlar için yeni donanım seçeneklerini görmek güzel. Tercih kısmında sürücülere çok daha fazla alternatif sunulmuş oluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version