Fiat, MPV sınıfına dahil olacak olan yeni araçları için ön gösterim gerçekleştirdi. 2022 Fiat Ulysse MPV başta olmak üzere yeni Scudo LCV modelinin de gösterildiği ön gösterimde, araçların yapısının nasıl olacağını da görmüş olduk.

Özellikle 2022 Fiat Ulysse MPV modelinin yeni yapısının dikkat çekmesi bekleniyor. Yolcu odaklı olacak olan yeni seri 6 ve 9 koltuklu seçenekleriyle gelecek.

Tasarımı konusunda da detaylarını öğrendiğimiz modelin, bir de tamamen elektrikli olan versiyonunu görmemiz mümkün olacak.

2022 Fiat Ulysse MPV Tasarımı Nasıl?

Aracın birçok rakibinde olduğu gibi EMP2 platformu üzerinden yükseldiği söylendi. Bu da tasarım olarak çok büyük sürprizlerin yapılmayacağı anlamına geliyor. Ama bir yandan da aracın ön kısmında Fiat tarafından yapılan önemli değişiklikler öne çıkarılmış durumda.

Yeni bir ızgara alanına sahip olacağını gördüğümüz araç, far takımında da değişikliklere gidecek gibi duruyor. Hem üst kısımda hem de alt farlarda bir değişim olacak. Alt kısımda LED ince farlar daha büyük oranda dikkat çekecek desek yeridir.

Aracın teknik özelliklerine geldiğimiz zaman ise çok bilgi elde edemedik. Fiat henüz teknik veriler için bir açıklama yapmadı. Sadece seride tamamen elektrikli modeller olacağı biliniyor.

Bunun dışında iç tasarım konusunda da çok fazla bir bilgi paylaşımı olmadığı gibi görsel paylaşımı da gelmedi. Araç için bu tasarım ve teknik detayların yıl sonunda açıklanması bekleniyor. Sonrasında araç için merak edilen her bilgi ortaya çıkmış olacak.

Özellikle motor konusunda detayların da yıl sonunda belli olmasını bekliyoruz. Satışlar ise 2022 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. Fiyat bilgisi de 2022 yılında belli olur gibi duruyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version