2022 Ford Kuga, yeni nesil tasarımıyla beraber güncellenmiş ve Kuga ailesine katılmıştı. Ailesinin sevilen üyesi için çalışmalarına devam eden marka, şimdi ise önemli bir revize model için duyuru yaptı. Bu kez 2022 Ford Kuga Black Package duyuruldu.

Özel bir versiyon olarak duyurulan yeni paket, kesinlikle aracı daha çekici hale getiriyor diyebiliriz. Özellikle siyah esintileri severler için tercih edilecek olan bir versiyon olduğunun altını çizmek lazım.

2022 Ford Kuga Black Package ile Neler Değişti?

Özelliklere ve yeni paket seçeneğinde neler değiştiğine geçmeden önce, söz konusu paketin ST-Line versiyonuna eklenen bir özelleştirme olduğunu belirtelim. Araç teknik özellikler açısından ve donanım açısından bakıldığı zaman ST-Line modelinde yer alan tüm özellikleri sunuyor.

Yeni pakette dış kısımda jantlarda bir değişim yapıldığını görüyoruz. 20 inçlik yeni jantlar, tamamen siyah renkte ve aracın daha sportif durmasını sağlıyor. Bunun yanında aynaların dış yüzeylerinin tavandaki detayları ve arka kısımda rüzgarlıkların tamamen siyah renk ile değiştirildiğini görüyoruz.

Aracın dış kısmındaki siyah detaylar dikkat çekerken bu versiyona özel olarak iç kısımda da değişiklikler yapılıyor.

İç kısımda da AGR koltukların kullanılmaya başlandığını ve konforun biraz daha yüksek seviyeye çıkarıldığını görüyoruz. Konfor odaklı olan bu özel koltukların yükseklik, eğim, bel desteği gibi detaylı ayarlamaları da var. Tam 18 farklı ayar yapabiliyor ve koltukları en konforlu hale getirebiliyorsunuz.

Motor kısmında bir değişiklik yok ama 2022 Ford Kuga Black Package için motor özelliklerini de bir kez daha hatırlayalım. Hibrit bir motordan güç olan model, 2.5 litrelik motor ile karşımıza çıkıyor.

225 beygirlik motor tork kısmında 200 Nm tork değeriyle de öne çıkmakta. Aracın PHEV olması ise tamamen elektrikli sürüşe de izin vermesini sağlıyor. Tamamen elektrikli modda 67 km menzile kadar sürüş imkanı var.

Tüm bu özellikleriyle beraber yeni özel versiyon ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatın ne kadar farklı olacağını ise bilemiyoruz. Bu detaylar da yakında belli olacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version