Performans konusunda standartları zorlayan BMW modellerinden biri olan M2 için yenilenme vakti geldi. Marka performanslı model için beklenen yeniliği yaptı ve 2023 BMW M2 için duyuru gerçekleştirildi.

İddialı mı iddialı özelliklerle beraber gelen yeni M2 modelinin, tasarımsal açıdan ise özgünden çok ayrılmadığını gördük. M2 serisine tutkun olanları memnun edecek olan dokunuşlarla beraber gelen aracın detaylarına geçelim.

2023 BMW M2 Özellikleri Neler?

Bir kere yeni araçla beraber tasarım dili korunuyor olsa da ölçüler konusunda değişiklikler karşımıza çıkıyor. 104 mm kadar daha uzun olan ve aks mesafesi de uzatılmış olan aracın, bu sayede daha geniş bir yaşam alanı sunduğunu görüyoruz.

Yine geleneksel böbrek tasarımının da kullanıldığı aracın, arka kısımda ise 4 egzoz çıkışına sahip olacak olması, dediğimiz gibi M2 serisini severler için güzel detaylardan biri olarak gösterilebilir.

Teknik açıdan aracın donanımına geçtiğimiz zaman, daha güçlü bir motor görüyoruz. S58 motor, çift turbolu ve 3.0 litrelik bir hacimle beraber geliyor. Toplamda 460 beygirlik bir güç değerine sahip olan motorun, tork kısmında ise 550 Nm tork üretiyor olması da performansın tavan noktasına çıkmasını sağlıyor.

Standart versiyonda 6 ileri manuel vites kullanan 2023 BMW M2, performans kısmında ise özel bir paketle karşımıza çıkıyor. Aracın maksimum olarak hız değeri 250 km. Fakat söz ettiğimiz performans paketi M Driver’s Package seçildiği zaman aracın maksimum hızı 284 km seviyesine kadar çıkıyor.

Her şeyiyle tam bir performans canavarı olarak karşımıza çıkacak olan 2023 BMW M2 için fiyat detayının da belli olduğunu ekleyelim. Seri 71.900 Euro fiyatla satışa sunulacak. Tabii ki bu Almanya fiyatı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version