Pickup modellerinin yeni şahı olması beklenen 2022 Ford Ranger için çalışmalar devam ediyor. Yapılan paylaşımlara bakacak olursak araç kasa olarak çoktan hazır ama test çalışmaları devam ediyor. Araç için yapılan son testler için de videolar gelmeye devam ediyor. En son yeni modelin farklı yüzeylerde nasıl bir performans gösterdiğini gösteren videolar yayınlandı.

Son video bir kez daha göstermiş oldu ki gerçekten iddialı ve güçlü bir performans serisi karşımızda olacak. Gelin videoyu daha yakından inceleyelim.

2022 Ford Ranger Testleri Tam Gaz Devam Ediyor

Aracın testlerine baktığımız zaman, serinin sınırlarına kadar zorlandığını da anlıyoruz. Videoda önce kayaç yüzeylerinde tırmanma testi karşımıza çıkıyor. Ardından çamur deryası içerisinde aracın dengesini sağlamak adına nasıl bir performans gösterdiğini görüyoruz.

 Dik yamaçlardan inmeyi başaran ve tüm bunlarda maksimum dengeyi koruyan 2022 Ford Ranger, pickup modellerinde kesinlikle yer edecek gibi duruyor. Dik yamaçlar ve çamur testlerinden başarılı bir şekilde geçtiğini anladığımız aracın, kar testlerinde de neler yapabileceğini görüyoruz.

Videoda yer alan detaylara göre kar testlerinde de aracın başarılı olduğu kesin. Videoda gördüğünüz zaman siz de anlayacaksınız.

Güçlü ve yüksek performanslı bir seri olarak karşımızda görmeyi beklediğimiz 2022 Ford Ranger modelinin satışlarının ne zaman olacağını ise hala bilmiyoruz. Serinin önümüzdeki yıl içerisinde satışa çıkma durumundan söz ediliyor. Tanıtımın ise yıl bitmeden yapılması bekleniyor.

Her ne kadar belli bir ölçüde tasarımı görüyor olsak bile, tanıtımdan önce bir şey söylemek zor gibi. Aracın motor gücü tam olarak ne olacak ve teknolojileri kısmında ne kadar başarılı bir seri gelecek göreceğiz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version