Civic ailesinin yeni neslinin son temsilcisi olarak beklenen 2022 Honda Civic Type R adım adım yaklaşıyor. En son araç için resmi görseller bile gelmişti. Evet kamuflajlı görseller paylaşılmıştı ama sonuçta görseller paylaşılmıştı.

Bir yandan aracın tasarımı için paylaşımlar devam ederken, bir yandan da testlerin devam ettiğini de bilmekteyiz. Merakla beklediğimiz bu seri için testler sırasında yakalanan görseller de sık sık paylaşılıyor.

En son aracın bu zamana kadar hiç görüntülenmemiş olan iç mekan görsellerinin ortaya çıktığını gördük. Yine test sırasında çekildiği gözüken görseller, Honda tarafından resmi olarak paylaşılmış görseller değil.

2022 Honda Civic Type R İç Mekan Tasarımı Nasıl Olacak?

Eğer testlerden sonra bir değişiklik yapılmayacaksa, iç tasarım için ortaya çıkan görseller standart modelden çok farklı bir tasarıma yer verilmeyeceğini gösteriyor.

Beklenti yine 7 inç ya da 10.2 inçlik bir dijital gösterge panelinin olması. Bunun dışında ortaya yerleştirilen multimedya ekranı da yerini koruyacak gibi duruyor.

Burada da 9 inç boyutlarında bir ekran kullanılması söz konusu olabilir. Kırmızı dikişli döşeme detayları ve yine kırmızı spor koltuklar da iç mekanda dikkat çeken detaylar gibi gözüküyor. Yine bazı noktalarında da mikrofiber döşemeler olduğunu da görmekteyiz.

Görünen o ki iç kısımda da çok büyük değişiklikler olmayacak. Manuel olduğu gözüken aracın, ne zaman kesin olarak tanıtılacağı ise açıklanmadı. Fakat 2022 Honda Civic Type R için yapılan tüm bu sürüş testleri, aracın çok yakın olduğunun kanıtı.

Yeni model muhtemelen bu yıl içerisinde tanıtılacak. Muhtemelen satışa çıkışı da 2022 yılını bulacak gibi duruyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version