Pickup modellerinde yeni sınırı belirleyecek araç olarak gösterilen 2022 Ford Ranger Raptor için geri sayım başladı. Bu zamana kadar araç için çok sızıntı geldi ve çok fazla bilgi ortaya çıktı ama ilk defa serinin tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Üstelik tanıtım tarihi için yapılan açıklama resmi bir açıklama oldu. Zira marka etkileyici bir videoyla beraber serinin tanıtım tarihini de kesin olarak duyurmuş oldu. Videodan anladığımız beklentilerimizi katlayacak bir aracın geleceği.

2022 Ford Ranger Raptor, Şubat Ayında Geliyor

Önce tanıtım tarihinden söz edelim. Yeni dev serinin tanıtım tarihi 22 Şubat olarak açıklandı. Boyutlarıyla dikkat çekecek olan model 22 Şubat tarihindeki Avrupa lansmanıyla ortaya çıkacak.

Model için paylaşılan videoya baktığımız zaman ise gerçekten beklediğimize değer bir araç geleceğini görüyoruz. Bir pickup modeli olmasına karşın serinin, ne kadar performanslı olacağına vurgu yapan videoda, aracın bir off-road aracı gibi hareket ettiğini görüyoruz.

Kamuflajlar kullanıldığı için 2022 Ford Ranger Raptor tasarımı konusunda kesin bir görüntü elde edilemiyor ama bazı ipuçları da gözükmüyor değil.

Özellikle ön kısımda yer alan ızgaranın ve yeni far takımının belli kısımlarının gözükmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bir hayli performanslı olacağını düşündüğümüz model için sadece 12 gün daha bekleyeceğiz.

3.0 litrelik V6 motor seçeneğine sahip olması ve gücüyle dikkat çekmesi beklenen 2022 Ford Ranger Raptor modeli için diğer teknik detayları tanıtımda göreceğiz.

Motor güçlü olacak bunu biliyoruz ama asıl yeni nesil teknolojiler noktasında neler kullanılacağını merak ediyoruz. Zira sızıntılar, sürüş destek sistemlerinin ve yeni süspansiyon sistemlerinin çok daha etkileyici olacağını gözler önüne seriyordu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version