Yıl 2021 ve Dacia işleri değiştirecek yeni bir araç istiyor. İşte o araç yıl sonu tanıtılan Dacia Jogger modeli oldu. Lodgy yerine gelen yeni Jogger modeli, belli ülkelerde de satışa çıktı ve açıkçası Duster kadar olmasa da ilgi çektiğini gördük. Fakat ne yazık ki henüz bu seri hakkında beklediğimiz Türkiye haberi gelmedi. Hatta söylenen tarihler de değişti diyebiliriz. Peki Dacia Jogger ne zaman Türkiye’ye Gelecek?

Bu konudaki son gelişmelere göre biraz daha bekleyeceğiz.

Dacia Jogger Ne Zaman Türkiye’de Satılır?

Normalde aracın ürün sayfası resmi site üzerinden de yayınlandı. Hatta ilk söylenen serinin 1.çeyrek içerisinde ülkemizde satışa çıkacağı olmuştu. Fakat yeni ortaya çıkan bilgilere göre seri için 1.çeyrek ertelemesi geldi. Araç ilk çeyrekte değil de 3.çeyrekte satışa çıkacak deniyor.

Buradan da net olarak anladığımız gibi çıkış tarihi ertelenmiş gibi gözüküyor. Artık neden böyle bir gelişme olduğu konusunda da bilgi yok. Otomobil dünyasında şu son dönemlerde bu tip ertelemelere alışmış durumdayız.

Aracın ne zaman ülkemizde olacağı konusu noktasında hala net bilgi olmadığını da belirtelim. Seri 3.çeyrek içerisinde gelecek deniyor ama hala hangi gün çıkış yapacağı ya da hangi ay içerisinde satışların başlayacağı netleşmedi. Bunun için resmi Türkiye lansmanını göreceğiz.

Dacia Jogger Fiyatları Ne Olur?

Yine Duster’ın bir tık altında bir yerde fiyatlar bekliyoruz. Şu an net Türkiye fiyatları için de yorum yapmak bile mümkün değil. Öyle ki Dacia Jogger fiyatları için de bir lansman yapılmasını beklemek gerekecek. Ama yorum yapmak istesek beklentimiz Duster modelinin bir tık altında fiyatlar olacağı yönünde.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version