Honda City, yıllar sonra ülkemize dönmüş ve bu yönde başarı elde etmiş modellerden birisi. Geçen sene aracın ülkemizde satışa çıkmasının ardından, serinin dengeleri bir nebze olsun değiştirdiğini gördük. Öyle ki fiyatlar ilk dönem için gayet makul bulunmuştu. Şimdiler de ise aracın yeni model yılının satışlarına geçildi. 2022 Honda City Türkiye fiyatı ise eski günleri özlememize neden olacak.

Araç ilk geldiği zaman açıklanan fiyat ile bu yeni fiyatlar arasında tam anlamıyla uçurum olduğunu görüyoruz. Merak etmeyin sadece yeni fiyatları paylaşmakla kalmayacağız. Eski fiyatlar için de paylaşım yapağız.

 2022 Honda City Türkiye Fiyatı Nasıl?

Önce aracın yeni model yılı ile beraber açıklanan son fiyatları paylaşalım. Sonrasında araç ilk geldiği zaman paylaşılmış olan fiyatlara geçiş yapacağız.

2022 Honda City Fiyatı

VersiyonFiyat 
1.5 VTEC Elegance382.200 TL
1.5 VTEC Executive396.100 TL

Gördüğünüz gibi fiyatlar her zaman olduğu gibi uçuyor. Burada şöyle güzel bir haber var ki 2021 model yılının satışları devam ediyor. Bu model yılında çok az da olsa fiyatlar daha uygun. Ama yine de serinin satış fiyatları genel olarak yüksek bir seviyede.

Araç İlk Geldiği Zaman Fiyatları Nasıldı?

Şimdi geçelim seri ilk geldiği zaman açıklanan fiyatlara. Serinin Türkiye’ye dönüşü açıklandığı zaman 2021 yılının Eylül ayındaydık. O zaman için açıklanan fiyatlara uygun demiştik. Dönemine göre gerçekten uygun fiyatlardı.

Araç İlk Geldiği Zaman Geçerli olan Fiyatlar

VersiyonFiyat 
1.5 VTEC Elegance219.000 TL
1.5 VTEC Executive229.000 TL

Görüldüğü gibi kasa ve teknoloji kısmında bir değişiklik olmasa da sadece model yılının değişmesiyle bile serinin fiyatları bir hayli yükseldi. Dileriz fiyatlar kısa süre içerisinde düşüşe geçer diyelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version