2022 Honda Civic, Türkiye için duyurulduğu zaman, özellikleri çok sevdiğimizi ancak fiyatını pek tatmin edici bulmadığımızı söylemiştik. Aradan aylar geçti ve bu süreçte diğer modeller gibi Civic modeli için de zamlar etkili oldu. 2022 Honda Civic Ekim 2022 fiyat listesi de aracın zamlar sonrasındaki son fiyatlarını net olarak ortaya koyuyor.

Ülkemizde en çok sevilen sedan modelleri arasında yer alan aracın yeni fiyat listesi üzerinden bir fiyat değerlendirmesi yapalım. En yüksek paket seçeneği ve giriş seviyesi paket seçeneği için de fiyatları ayrı ayrı değerlendireceğiz.

2022 Honda Civic Ekim 2022 Fiyat Listesi

Dilerseniz versiyonlara göre ayrı ayrı yeni fiyatlar için bir liste paylaşalım. Araç iki ayrı yakıt türü ile karşımıza çıkıyor. İlk yakıt türü benzin ve ikinci seçenek kısmında da LPG var. İlk seçenek için fiyatları hemen aşağı ekliyorum.

2022 Honda Civic Benzinli Fiyatlar

  • Executive+ Versiyon – 906.700 TL
  • Elegance Versiyon – 830.000 TL

Bunlar şu an için satışta olan benzinli modeller için fiyatlar. Ayrıca hem benzinli hem de LPG kullanılan modelde şanzıman kısmında sadece otomatik vites seçeneğinin olduğunu da hatırlatalım.

2022 Honda Civic LPG Versiyon Fiyatlar

  • Executive+ Eco Versiyon – 916.300 TL
  • Elegance Eco Versiyon – 845.900 TL
  • Premium Eco Versiyon – 771.800 TL

LPG artısı bulunan versiyon için de fiyatlar bu şekilde. Listeden de görebileceğiniz gibi 2022 Honda Civic, Ekim zamlarından sonra 1 milyon TL sınırına dayanmış durumda.

Giriş seviyesinde hala 700 bin TL dolaylarında araç bulmak mümkün ama üst paketler yakın zamanda 1 milyon TL barajını geçecek gibi duruyor. Önümüzdeki ay yeniden bir değerlendirme yaparız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version