Ay başında Türkiye’de satışa çıkacağı konusunda bilgi verilen 2022 Honda HR-V modelinin beklenen satış açıklaması geldi. Aracın Türkiye satışlarının duyurulmasıyla beraber bu kez fiyatları için de açıklama geldi.

2022 Honda HR-V fiyatı, açıkçası beklediğimiz seviyelerde oldu. Her ne kadar dünyanın durumu nedeniyle döviz kurları çok hareketli olsa da araç daha kabul edilebilir bir fiyatla geldi diyebiliriz. En azından diğer modeller ile karşılaştırma yaptığımız zaman bunu anlıyoruz.

2022 Honda HR-V Fiyatı ve Satışa Sunulacak Paket Seçenekleri

Söz konusu serinin iki farklı versiyon ile geldiği açıklandı. Beklenen bu versiyonlarda ise yeni nesil motor kullanılıyor. e:HEV motorla ülkemizde yer alan seri, 1.5 litrelik iVTEC motora ve destekleyici iki adet elektrikli motora sahip.

Hibrit bir kurulum olduğu seride, 130 beygirlik güç ve 250 Nm tork değeri görüyoruz. Aracın ülkemizde satılacak olan tüm versiyonlarında bu motorlar yer alacak.

Yakıt tüketimi konusunda da çok iyi sonuçlar sunacağı düşünülen versiyon için detaylı donanım bilgileri paylaşıldığında ekleyeceğiz.

Motor dışında aracın ülkemizde iki ayrı versiyonla satışa sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Advance ve Style versiyonları olarak gelecek olan bu versiyonların donanım farklarının nasıl olacağı konusunda ise net bilgiler açıklanmadı. Bu konuda da donanım detaylarının açıklanmasını bekliyoruz.

2022 Honda HR-V Fiyatı Nasıl?

Versiyon Fiyatı
HR-V Advance 650.000 TL
HR-V Style 685.000 TL

Görüldüğü gibi aracın iki versiyonu arasında çok büyük bir fiyat farkı da söz konusu değil. Bu versiyonların arasındaki fiyat farkının değer mi değmez mi olduğunu, donanım detayları açıklandığı zaman göreceğiz. Şu an Türkiye satışlarında fiyatların kesinleşmesi, çok yakında donanım detayları için de bilgilerin geleceğini gösteriyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version