Türkiye’ye geldi gelecek derken yeni Staria sonunda ülkemizde de satışa çıktı. 2022 Hyundai Staria Türkiye fiyatına bakacak olursak, beklenen seviyelerde bir araç karşımıza çıkacak.

MPV sınıfına yeni bir yorum getirecek olan aracın ülkemizde de ilgi çekmesini bekliyoruz. Peki söz konusu seri için fiyat nasıl ve en önemlisi motor seçenekleri neler?

2022 Hyundai Staria Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Aracın şu an için tek bir paket seçeneği satışa sunuldu. Versiyonlar da motor seçenekleri de değişmiyor. Tek bir seçenek var.

Bu seçenekte yer alan motor ise 2.2 CRDi dizel motor. Motorun 177 beygirlik bir güç değeri olduğunu görüyoruz. Tork değeri ise 430 Nm tork olarak karşımıza çıkıyor.

MPV sınıfı da olsa motor özelliklerine bakacak olursak serinin güçlü bir araç olduğunu söylemek lazım. Maksimum olarak 185 km hıza kadar çıkabilen aracın şanzıman kısmında da tek seçenek olarak 8 ileri otomatik şanzıman sunduğunu belirtelim.

Şu an Prime seçeneğiyle satışa sunulan modelin koltuk kapasitesinin de 8+1 şeklinde olduğu da açıklandı. Diğer versiyonlarda farklı seçenekler var ama Prime modelinde 9 koltuk yer alıyor.

LED farları, elektrikli kapıları, yolcu bölümünde ilave klima, elektrikli park freni, start stop sistemi, 8 inçlik multimedya sistemi, yokuş kalkış desteği, çarpışma freni, acil çağrı sistemi gibi sistemler sunan aracın Türkiye fiyatı ise 500 bin TL sınırının üzerinde.

Lansmana özel olarak 2022 Hyundai Staria Türkiye fiyatı 659.900 TL. Lansman özel fiyatından sonra aracın satış fiyatı nasıl değişir onu bilemiyoruz. Ayrıca diğer paket seçeneklerinin ne zaman geleceği konusunda ek bir bilgimiz yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version