Jeep markasının en popüler ve en çok satan aracı Renegade, bu yıl yeni bir güncelleme ile gelecek. Aracın 2021 Ekim ayından beridir makyajlı yeni versiyonu üzerinde iddialar gelmeye devam ediyor. 2022 Jeep Renegade modelinde nasıl değişimler olacağı konusunda çok sayıda sızıntı paylaşılmıştı.

Sızıntılar işin tadını biraz kaçırdı. Araçta yapılacak olan tasarım değişiklikleri bir nevi gün yüzüne çıkarılmıştı. İşin tadı kaçıp sürprizi gidince, marka da ilk ön gösterimi yaptı. Araç için yeni görseller paylaştı ve bazı bilgiler vermiş oldu.

2022 Jeep Renegade Nasıl Değişiklikler Getirdi?

Araca baktığımızda belli başlı noktalarda tasarım değişiklikleri olacağını net olarak anlıyoruz.

Önden başladığımız zaman, önce şu dev ızgaranın biraz daha küçülmesi dikkatimizi çekiyor. Açıkçası şahsi olarak bu kısmı epey seviyordum. Biraz daha küçülmüş olması bence iyi olmamış. Ama tabii ki bu benim görüşüm.

Farlar kısmında ise yuvarlak yapıda far tasarımlarının yine devam ettiğini de belirtmek lazım. Tasarımı değişmese de far yapısında bir değişiklik söz konusu. Bir kere sis farları yükseltilmiş. Sinyal lambaları direkt olarak yana alındığı gözüküyor.

Arka kısma geçtiğimizde de LED stoplarda bir değişim gözümüze çarpıyor. Biraz daha farklı görünen LED stoplar dışında çok büyük değişim göremedim. Onun da altını çizmek isterim.

Dış tasarım için yayınlanan görsellerle sınırlı kalınmadı tabii ki. İç tasarım için de görseller geldi. İç tasarım için yayınlanan görsellerde gördüğümüz ise benzer bir kabinin geleceği. 8.4 inçlik multimedya ekranı merkezde ve sürücü kısmında da 7 inçlik dijital gösterge paneli alanı var.

Aracın direksiyon simidinin ise değiştiği net olarak anlaşılıyor. Daha başarılı mı olmuş derseniz daha başarılı olmuş.

Şimdilik bu bilgilerinden başka bir teknik veri verilmeyen aracın, önce Brezilya için tanıtılacağını ama sonrasında birçok bölge için 2022 Jeep Renegade modelinin geleceğini göreceğiz. Detaylı tanıtımın yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version