KIA’nın sevilen serisi Sportage serisi için en son Çin özel versiyonu ortaya çıkmıştı. Bu versiyonun Avrupa’ya hiç gelmeyecek olması nedeniyle çok heyecanlanmadık. Ama asıl Avrupa için beklediğimiz 2022 KIA Sportage modeli için sızıntılar gelmeye başladı.

Türkiye ihtimalli seri için en son casus görüntüler yayınlandı. Bu casus görüntüler üzerinden çok fazla detay elde ettik. Tamam araç kamuflajlar içerisinde gözüküyor ama yine de önemli bazı detayları saklamak mümkün olmamış gibi duruyor.

2022 KIA Sportage için Sızan Video Neler Gösteriyor?

Aracın yanında ve arka kısmında kamuflaj var. Özellikler arka kısım kamuflajla kapatılmış ve net detayları almamız engellenmiş. Fakat bu kameraları durdurmaya yetmemiş.

Belli olan detaylar da var. Mesela ön kısımdaki far yapısı. Görseller gösteriyor ki ön kısımda V formlu yeni farlar kullanılacak. Muhtemelen bu farlar gündüz farlarıyla da destekleniyor olacak.

Stop lambalarının da tasarımının değişeceğini anladığımız 2022 KIA Sportage, arka kısımda bir tık daha uzun ve dışa doğru çıkık olacak. Onu da net olarak anlamış bulunuyoruz.

Yeni logolarla geleceği ve yeni logoların da geniş bir yer tutacağı aracın, jantlarında da yeni nesle geçiş yapılıyor olacak. İki parçalı bir jant tasarımına geçiş yapılacağı ve bir tık daha büyük jantların sunulacağı da net olarak anlaşılıyor.

İç kısma ilişkin de bazı görselleri ortaya çıkan 2022 KIA Sportage, iç kısımda da döşemeleri değiştirecek gibi. Tasarımı sorarsanız dış kısımda olduğu gibi iç kısımda da ana tasarım hatları anlaşılmasın diye özel bir çalışma yapılmış. İç kısımda da detaylar kapatılmış.

Fakat görünen şu ki araç hazır. Yakında bir tanıtım tarihi bilgilendirmesi beklemek doğru olacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version