Yenilenen ve tasarımı değişen 2022 Kia Sportage,  geçtiğimiz yıl tanıtılmasına karşın hemen ülkemize gelmemişti. Bu yıl Şubat ayı içerisinde aracın ülkemiz satış durumu konusunda yeni detaylar paylaşılacak deniyordu. Kasası yenilenen seri için beklediğimiz haber de geldi. 2022 Kia Sportage Türkiye fiyatı duyuruldu.

Aracın ülkemizde hangi versiyonlarla satılacağı ve bu versiyonlara göre fiyat farklarının nasıl olacağı da netlik kazandı. Hemen belirtmek isterim ki öyle ucuz bir fiyat aralığı beklemeyin.

2022 Kia Sportage Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Aracın Türkiye’de satılacak olan versiyonunda 1.6 litrelik 150 beygirlik benzinli motor yer alıyor. Tek seçenek olarak sadece benzinli motorun geldiğini göreceğiz. En azından şu an için durumun bu olduğu düşünülüyor.

Sonradan yeni motor seçenekleri de eklenir mi eklenmez mi bunu bilemiyoruz. Diğer taraftan versiyon olarak değerlendirildiği zaman ise Elegance Comfort modelinin ve Prestige modelinin sunulduğunu gördük.

İki versiyon arasında neredeyse 100 bin TL gibi bir fark söz konusu. Versiyonlar arasındaki farklar konusunda da ayrı bir yazı yayınlayacağız diyelim ve artık 2022 Kia Sportage Türkiye fiyatlarına geçelim.

2022 Kia Sportage Fiyat Listesi

ModellerVersiyonFiyatı 
1.6L 150 beygir DCTElegance Konfor 829.900 TL
1.6L 150 beygir DCTPrestige919.900 TL

Donanım detayları açıklandı zaman da iki versiyon arasındaki farkları değerlendireceğiz. Bununla beraber aracın satışlarının başlayacağı tarih Mart ayı olarak düşünülüyor belirtelim. Mart ayı içerisinde seri yollarda olacak deniliyor. Aracı merak edenler için videoyu da yazımıza ekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version