2022 Mercedes Benz C-Serisi All Terrain üst sınıf modelinin tanıtımı yapılalı bir hayli zaman oluyor. Araç ilk defa tanıtıldığı zaman aylardan Ağustos ayıydı ve serinin yeni teknolojileri bir hayli konuşulmuştu.

Aslında tanıtımından hemen sonra aracın Türkiye ihtimali de ortaya çıkmıştı. Fakat modelin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı da fiyatının ne olacağı da açıklanmamıştı. İşte beklediğimiz zaman geldi. Bir hayli yüksek bir fiyata da olsa yeni serinin ülkemizde satışa çıktığını gördük.

2022 Mercedes Benz C-Serisi All Terrain Türkiye Fiyatı Nasıl?

Aracın Türkiye fiyatı tabii ki yüksek. Zaten düşük bir fiyat beklentimiz de yoktu. Fakat yeni model sunduğu özelliklerle bu fiyatı karşılıyor mu derseniz karşılıyor.

Teknik açıdan da teknoloji açısından da iddialı bir model ile karşı karşıyayız. Dilerseniz fiyata geçmeden önce bu detaylardan söz edelim.

4MATIC tek versiyon ile satışa sunulan araç, 11.9 inçlik multimedya ekranı ve 12.3 inç dijital gösterge ekranıyla beraber adeta dev bir monitörle geliyor. Bu ekranlara ek olarak önde yer alan hayalet ekranı da unutmamak lazım.

Yenilenmiş olan iki bölmeli klima alanı, akıllı hız sabitleme özelliği, şerit takip özelliği, aktif park desteği sistemi gibi artıları da bulunan 2022 Mercedes Benz C-Serisi All Terrain, motor konusunda da başarılı.

1.5 litrelik turbo bir motoru bulunan modelin 15 kW değerinde ek bir destek elektrikli motoru da var. Toplam beygir gücü ise 204 beygir olarak belirlenmiş. Burada tork değeri 300 Nm ama elektrikli destek EQ Boost teknolojisiyle tork artabiliyor.

Serinin şanzıman kısmında tercihi ise 9 ileri otomatik şanzıman olarak karşımıza çıkıyor. Lüks özellikleriyle tek versiyon üzerinden ülkemizde yer alacak olan aracın fiyatına geçelim.

Tüm bu lüks özelliklere ve iddialı motora erişmek adına 1.387.000 TL gibi bir ücret ödemeniz lazım. Yani neredeyse 1.5 milyon TL gibi bir satış fiyatı var. Tabii ki yüksek ama son dönem araç fiyatlarını da unutmamak gerekiyor.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version