2022 MG ZS benzinli motor seçeneğiyle ülkemizde de satışa çıktı. Aslında araca yabancı değiliz zira tamamen elektrikli modeli bir süredir zaten satıştaydı. Elektrikli model ne kadar ilgi çekti bilmiyoruz ama aracın benzinli motorları da beklendiği gibi satışa sunuldu.

Seriyi elektrikli değil de benzinli motorla tercih etmek isteyenler için ise iki ayrı seçenek olduğunu belirtelim. Fiyatlar elektrikli modellere göre biraz daha uygun gözüküyor. Performans konusunda ise benzinli motorlar sanki biraz daha geri planda gibi duruyor. Peki benzinli motorlarla beraber seri ne kadar fiyatla satışa çıktı?

2022 MG ZS Benzinli Motor Versiyon Fiyatları

Fiyatlardan söz etmeden önce araç için paylaşılan motor özelliklerini bir ele alalım. Başta da belirttiğimiz gibi seride iki ayrı motor seçeneği var.

Bu motorlardan birincisi 1.5 litrelik benzinli motor. Açıkçası gücü çok yüksek olmayan bu motorda 106 beygir gibi bir güç değeri olduğu açıklandı.

Tork değeri ise biraz daha tatmin edici. 141 Nm tork değeri var. Aracın bu motorla beraber 100 km hızlanmasının ise 10.9 saniye içerisinde tamamlandığı belirtildi.

Tabii ki bu değerleri sürüş testlerinde de görmek gerekiyor. Araç elektrikli değil ama benzin tüketimi konusunda da tasarruflu olduğunu belirterek diğer motor seçeneğine geçelim. Benzin tüketimi 100 km için 6.6 litre olarak açıklandı.

2022 MG ZS ikinci benzinli motorunda ise 3 silindir 1.0 turbo bir benzinli motor sunuyor. Bu motorun güç konusunda biraz daha iyi olduğunu görüyoruz. 111 beygirlik bir güç değeri var. Tork değeri ise 160 Nm olarak açıklandı.

Bu seçenek turbo olduğu için yakıt tüketim değeri de biraz daha fazla. 7.2 litre gibi bir yakıt tüketim değeri olduğunu görmekteyiz.

Bu iki motor seçeneği için açıklanan fiyatlardan da söz edelim. Elektrikli modele göre fiyatlar daha iyi.

2022 MG ZS benzinli motorlu versiyon fiyatları

VersiyonMotor Fiyat
Comfort 1.5L benzinli 449.000 TL
Luxury 1.0L benzinli 579.000 TL
Share.

1 Yorum

  1. Bu fiyatlar ile diğer markalar dan farkınız ne ? Madem böyle fiyatlar ile girecektiniz tr ye hiç girmeseydiniz. Çünkü malum markalar dururken kimse sizi terrcih etmeyecek. Boşa kürek çekmişsinz.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version