2022 Mitsubishi Colt, ülkemiz için de önemli otomobillerden biri olacak. Zira bu model Renault tarafından üretilecek ve Bursa fabrikasında üretildiğini göreceğiz. Belki Türkiye fiyatları da daha makul olabilir.

Araç için detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. En son söz konusu seri için gölgeler için de bir görsel yayınlanmıştı. Yayınlanan bu görsel, aracın tasarımı için önemli ipuçları veriyordu ama her detayı görmemiz mümkün olmamıştı.

2022 Mitsubishi Colt Renderleri Nasıl Gözüküyor

Daha önce de birçok kez render çalışmaları yaptığını bildiğimiz Kolesa ise yeni araç için bu görselden yola çıkaran bazı render görselleri hazırlamış durumda. Render görsellerine bakacak olursak söz konusu araç, beklediğimiz gibi Clio tasarımına çok benzeyecek.

Ön kısımda farlarda büyük bir değişiklik olacağı vurgulanmış. Burada dev bir logo ve logoya kadar uzanan farklı far tasarımlarının dikkat çekeceği üzerinde durulmuş.

Açıkçası far yapısı bu şekilde gelirse 2022 Mitsubishi Colt, en farklı tasarımı sunan araçlardan da biri olarak değerlendirilebilir.

Aracın arka kısmında ise çok ama çok benzer bir tasarım yapısı kullanılacağı üzerinde durulmuş. Renault Clio modellerinde gördüğümüz tasarım yapısını yansıtacağı vurgulanan arka kısımda tampon kısımları ise farklı hayal edilmiş.

Aracın renderlerinin gerçek tasarıma ne kadar benzeyeceğini şu aşamada bilmek mümkün değil. Fakat şunu biliyoruz ki seri CMF-B platformu üzerinden yükselen bir seri olacak.

Bu da demek oluyor ki Renault Clio modeline benzemesi sürpriz değil. 2022 Mitsubishi Colt için detaylı tanıtımın ne zaman yapılacağı ve teknik özelliklerin neler olacağı gibi detayları merakla bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version