Nissan’ın en popüler SUV modellerinden biri olan Juke, 2019 yılında değişti. Aracın bu yeni kasası yakın zamanda ülkemizde de boy gösterdi. Zengin paket seçeneklerini de gözler önüne seren araç, şimdi ise özel bir versiyonla yeniden gündemde. Bu kez 2022 Nissan Juke Hybrid karşımıza çıktı.

Modeli hibrit ailesine taşıyan yeni versiyon, özellikle motor kısmında çok güzel yeniliklerle beraber geliyor. Peki tüm değişiklikler neler?

2022 Nissan Juke Hybrid Özellikleri ve Tasarımı

Yeni modelde tasarım konusunda çok bir değişiklik yok. Sadece güzel düzenlemeler var diyebiliriz. Ön kısımda ızgara üzerinde artık mat bir panjur var. Arka kısım çeker üstleri biraz daha makyajlanmış. Aracın her noktasına da hibrit rozetleri eklenmiş.

Onun dışında çok büyük bir tasarım farkından söz edemeyiz. Yeni kasa genel olarak karşımızda.

Gelelim aracın motor kısmına. Biraz güçsüz bir motorla geldiği için eleştirilen ana seri yerine 2022 Nissan Juke Hybrid, oldukça güçlü bir motor sunuyor.

1.6 litrelik 4 silindirli benzinli motor ana motor olarak kullanılırken, bu motora tam iki adet elektrikli motor da eklenmiş durumda.

Aracın motorları sayesinde güç artmış durumda. 94 beygirlik ana motor yanında 49+20 beygirlik 2 adet elektrikli motor var. Temel seriye göre kesinlikle daha güçlü bir araç olduğunu söyleyebiliriz.

Peki aracın tamamen elektrikle ilerlemesi mümkün mü? İyi haberimiz var evet. %80-90 oranıyla elektrikli hareket edebilen araç, bu şekilde hareket ettiği zaman 55 km hıza kadar çıkıyor.

Geçişli şanzıman dediğimiz yeni nesil bir otomatik şanzıman sistemi, %40-50 oranına kadar daha tasarruflu sürüş imkanı gibi artıları olan yeni modelin fiyatı hala duyurulmuş değil. Fiyat için birkaç hafta beklememiz gerekebilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version