Geçtiğimiz yıl itibariyle yenilenmiş kasasıyla beraber ülkemizde de satışa sunulan Nissan Juke, uzun süredir özel bir versiyon ile anılıyordu. Markanın yaptığı açıklamaya göre bu versiyonun 2022 Nissan Juke Limited Edition olduğunu görmüştük.

Söz konusu özel versiyonun, sınırlı bir sayıda üretileceği ve Kiiro adıyla anılacağını biliyorduk. Fakat aracın bu özel versiyonunun ne zaman satışa çıkacağı konusunda net bilgiler gelmemişti.

İlk olarak Ocak ayında gündeme getirilen araç için beklenen Türkiye açıklaması da geldi. Serinin Türkiye satışlarının başladığı ve fiyatlarının da belirlendiği duyuruldu.

2022 Nissan Juke Limited Edition Türkiye Fiyatı Nasıl?

Aracın teknik özellikleri konusunda çok büyük bir fark sunmadığını biliyoruz. 1.0 litrelik 115 beygir DIG-T motor yanında, çift kavramalı DCT şanzımanın da sunulduğunu görüyoruz. 7 ileri otomatik şanzıman bahsettiğimiz gibi zaten mevcut modellerde de yer alan özellikler arasında.

Batman filmine özel olarak tasarlanan 2022 Nissan Juke Limited Edition modelinin asıl farkı ise tasarım kısmında. Aracın dünya çapında sadece 5.000 adet üretileceği açıklanırken, versiyonda güzel tasarım düzenlemeleri görüyoruz.

Seramik gri renk seçeneği, sarı detayları, dekoratif sembollerle yapılan süslemeleri, standart olarak sunulan 19 inç siyah jantlar ve döşemelerdeki detaylarıyla özel versiyonun satışa sunulduğunu görüyoruz.

Unutmadan bu özel versiyonun ülkemizde kaç adet ile sınırlı olacağını da bilmediğimizi belirtelim. Stok sayısı konusunda ek bir açıklama yapılmadı. Aracın Türkiye fiyatı ise 638.800 TL olarak açıklandı.

Standart versiyonlarla arasında çok büyük bir fiyat farkı yok. Bulunduğu pakette de hemen hemen aynı fiyat sunuluyor desek doğru olur. Bu özel versiyon ne kadar tercih edilecek göreceğiz. Dediğimiz gibi burada stokların da önemi büyük.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version