Yeni nesil Nissan Z serisi olması beklenen 2022 Nissan Z için görseller sızmaya devam ediyor. 400Z olarak isimlendirileceği düşünülen araç için daha öncesinde dış tasarım görselleri sızmıştı. Taşıma sırasında kamuflajsız bir şekilde sızdırılan dış tasarımın hemen arkasından bu kez de aracın iç tasarımı sızdırıldı.

İç mekana ilişkin olduğu söylenen görsellerle beraber nasıl bir araçla tanışacağımızı da yakından görmüş olduk. Tabii ki görsel kesin doğru ve araç böyle gelecek demek şimdilik çok mümkün değil.

Bunun için daha fazla bilginin paylaşılması lazım. Bir de resmi bir duyuru görmemiz gerekiyor. Biz yine de sızdırılan görselleri yakından inceleyelim.

2022 Nissan Z Tasarımı Değişecek

Taşıma sırasında gelen dış tasarım görsellerinde zaten araç için dış yapıya ilişkin bilgileri elde etmiştik. Aracın baştan aşağı yeni bir yüzle geleceğini de zaten burada anlamıştık. Ön kısım eski nesle biraz daha benziyor ama arka kısım ve tavan bölümünde neredeyse tamamen değişim olduğu açık.

Yeni paylaşılan iç mekan görsellerinde ise tamamen mavi renkler dikkat çekiyor. Ortada sürücüye dönük geniş bir ekran kullanılacağı zaten anlaşılıyor.

Burada garip bir detay da var. Eski tip bir el freni kullanılacağını anlıyoruz. Belki de drift ruhu yeniden canlandırılacaktır.

Koltukların tamamı mavi döşeme gibi gözüküyor. Burada da tamamen deri mi kullanıldı yoksa başka bir döşeme tercihi mi yapıldı net değil.

Yine konsol kısmında da mavi deri olduğunu düşündüğümüz detaylar kendisini gösteriyor.

Dikkatli baktığımız zaman sürücü kısmında da bir dijital ekran olduğu anlaşılıyor. Bu zaten 2022 Nissan Z için beklenen bir detay. Neyse ki çok uzun süre beklemeyeceğiz ve araç yakında tanıtılacak. Şu an beklenen o.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version