Yakın bir geçmişte tanıtımı yapılan 2022 Opel Astra modeli için daha ilk günden Türkiye müjdesini de vermiştik. Markanın yeni aracını sunacağı pazarların içerisinde Türkiye de vardı. Zaten Astra’nın ülkemizde tutulan bir seri olduğunu biliyoruz.

Yeni model için her ne kadar Türkiye satışı kesin olsa da zaman konusunda bir bilgi yoktu. 2022 Opel Astra ne zaman satışa çıkacak ya da hangi versiyonlarla ülkemize gelecek bilmiyorduk.

İşte bu konuda da beklenen detaylar gelmeye başladı. Aracın, tam net tarih verilmese de ne zaman ülkemizde satışta olacağını artık biliyoruz.

2022 Opel Astra, 2022 Yılında Türkiye’de

Yapılan açıklamaya göre seri, 2022 yılında Türkiye’de olacak. Şu an için söylenen 2022 yılının ikinci çeyreğinde aracın satışa çıkacağı. Muhtemelen yeni yılın bahar aylarında seri ile tanışacağız.

Şu an gün olarak kesin tarih verilmediği gibi aracın hangi paket seçenekleri ve versiyonlarla ülkemizde satışta olacağı konusunda da net bilgi yok. Bunlar için 2022 yılını bekleyeceğiz.

Seri satışa çıkmadan önce Türkiye lansmanı yapılacaktır ve 2022 Opel Astra için merak edilen Türkiye detayları açıklanacaktır.

Şimdiden şunu söyleyebiliriz ki yeni Astra, baştan sona yenilenen tasarımı ve hibrit motor seçenekleriyle çok iddialı. Şu an pazarda satışta olan son nesil Peugeot 308 serisine rakip olarak gösterilen araç, vizör tasarım dilini çok güzel yansıtan bir model.

Sadece motor ya da tasarım değil de teknolojik anlamda da bu serinin çok daha iddialı olduğunu ekleyelim. İç kısımda yer alan dev ekranlar, yeni sürüş asistanları ve çok daha fazlası. Bakalım yakın zamanda Türkiye lansmanı yapıldıktan sonra, ülkemize hangi motor seçeneklerinin ve versiyonların geleceğini değerlendiririz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version