Yeni 2022 Peugeot 408, durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Sızıntılarda da defalarca karşımıza çıkan araç, birkaç ay kadar öncesinde tanıtıldı. Araç tanıtıldı ve bekleneni tam anlamıyla verdi. Özellikle serinin tasarımı bir hayli sevilmişti. Yeni nesil bir tasarımı yansıtan serinin, genel olarak kullanıcılar tarafından da tasarımı sevilince Peugeot önemli bir tanıtım çalışmasına imza attı.

Öyle ki marka yeni nesil aracı dev bir kürenin içerisine yerleştirdi ve döner kürede aracı sergilemeye başladı. Tasarım dili konusunda sevilen markanın bu adımı, otomobil dünyasında da bir hayli dikkat çekti diyebiliriz.

2022 Peugeot 408 Dev Kürede Sergileniyor

Araç, Paris’in 200 km kuzeyinde yer alan Louvre Lens müzesinin bulunduğu bölümde sergileniyor.

Dev şeffaf küre dönebiliyor ve ziyaretçilerin aracın tüm detaylarını görmesi sağlanıyor. Zaten görkemli olan aracın bu dev küre içerisinde daha da görkemli durduğunu söylemek lazım.

Paris’e gidip aracı bu küre içerisinde göremeyecek olan ziyaretçilerin de unutulmadığını ekleyelim.

Marka birçok YouTube kanalında aracın dev küre içerisindeki halini paylaştı. Markanın Türkiye resmi YouTube kanalı üzerinden de 2022 Peugeot 408 için videoyu paylaşmış olduğunu ekleyelim.

Tabii ki söz konusu aracın ülkemizde de satılmasını bekliyoruz. Fakat aracın ne zaman satışa sunulacağı konusunda kesin bilgileri elde edebilmiş değiliz.

Henüz yeni tanıtıldığını düşünecek olursak, bu serinin ülkemize gelmesi epey bir zaman alabilir. Benzer birçok modelde benzer durumlar görmüştük. En son yeni Astra modeli için benzer bir durum yaşanmıştı. Aracın aylardır ülkemize gelmesini bekliyoruz.

En son geçtiğimiz hafta aracın Eylül ayında ülkemize geleceği açıklanmıştı ve hala gün bazında net tarih verilmedi.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version