Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtıma çıkması beklenen 2022 Range Rover modeli için birkaç paylaşım peşi sıra gelmeye başladı. Önce aracın teaser dediğimiz ilk görüntüleri yayınlandı. Sonrasında tanıtım öncesinde serinin sızdığı ve çalışır halde olan görüntülerini gördük.

Şimdi de bunlara göre hazırlanmış olan render görüntüleri ortaya çıktı. Tüm bu görseller üst üste konulduğu zaman yeni Range Rover modelinin nasıl bir tasarım sunacağı konusunda detayları az çok öğrenmiş olduk. Tüm bu görsellere ve paylaşılan teaser görüntülerine bakacak olursak, tasarım değişikliklerinin olduğu iddialı bir araç bizi bekliyor olacak.

2022 Range Rover Tasarım Değişiklikleri Nasıl Olacak?

26 Ekim tarihinde tanıtıma çıkacak olan aracın, MLA platformu üzerinden yükselmesini bekliyoruz. Bu da tasarım değişikliklerini işaret etmekte. Görsellere baktığımızda ön kısımda yine Range Rover yazısının dikkat çektiğini görüyoruz.

Bunun alt kısmında ise göz göz şeklinde ızgaralar olacak. Açıkçası ön kısım biraz daha yuvarlatılmış detaylarla dikkat çekecek gibi duruyor.

Kesin olmamakla beraber arka kısımda ise biraz daha net bir tasarım bizi karşılayacak gibi duruyor. Arka kısımda kullanılacak olan tasarımda dikine stop lambası tasarımının olacağı ve tam orta bölümde de yine model yazısının yer aldığı siyah bir bölüm bulunduğu gözükmekte.

Plaka alanının daha küçük olduğu gözüken aracın, platform değiştirse bile yine oldukça uzun bir kasa kullanacağını da görüyoruz.

Tüm bu detaylar sonrasında oluşan tasarım beklentileri bu yönde. 2022 Range Rover ne zaman satışa çıkacak ya da motor kısmında tam olarak neler sunulacak bilemiyoruz. Özellikle aracın motor kısmında önemli değişikliklerin olması beklentisi var.

Hibrit bir seçeneğin de olmasının üzerinde duruluyor. Dediğimiz gibi Ekim sonunda tanıtım yapılacak. Bu detaylar da netlik kazanmış olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version